Hotel Bull Costa Canaria & Spa ****

Golfen

Hotel Bull Costa Canaria & Spa ****

 

All inclusive verwen resort voor volwassenen in het rustige San Agustín maar toch dichtbij de levendigste kust van Gran Canaria met een bruisend nachtleven

Klinken witte gebouwen, schilderachtige tapas bars en uitstekende visrestaurants, beschutte stranden van zwart vulkanisch zand, zachte glooiing in rustig water u verleidelijk in de oren? Uw verblijf in Hotel Bull Costa Canaria & Spa - San Agustín is een verademing.

Uitgebreid all inclusive concept
Hotel Bull Costa Canaria & Spa ligt direct aan zee en beschikt over tweepersoonskamers, luxe bungalows en VIP beach bungalows. Alle accommodatie beschikken over een satelliet tv, minibar, achtergrondmuziek en een föhn. Het all inclusive resort is alleen voor volwassenen. Er wordt een uitgebreid sportprogramma aangeboden. Dit omvat boogschieten, karabijn schieten, jeu de boules, biljart, darts, sjoelen, oefeningen aan het zwembad, tafeltennis, step aerobics, mini golf, volleybal, speerwerpen en sjoelen.

Rust en ontspanning in overvloed
Als u kiest voor een vakantie naar San Agustin, en als u geen discomuziek tot het ochtendgloren wenst te horen, is het goed om te weten dat San Agustín dicht bij Playa del Ingles ligt maar ver genoeg van het nachtelijk gedruis. Het hotel is heerlijk rustig maar u kunt er zeker genieten van een heerlijk diner, een fles wijn, misschien een bezoekje aan het casino of misschien toch even flaneren langs het Playa del Ingles? De spa naar oosters concept is een beleving. Laat uw lichaam en geest ontspannen om optimaal van uw vakantie te genieten. Massage, jacuzzi, sauna en beautycentrum zijn allemaal onderdeel van dit Aziatische concept.

Belangrijkste redenen om te kiezen voor Hotel Bull Costa Canaria & Spa 
1. Gelegen in rustig San Agustín maar toch dichtbij Playa del Ingles 
2. Schitterende locatie aan zee met een diversiteit aan sportmogelijkheden
3. All inclusive resort. alleen voor volwassenen met een fantastische spa

 

Lopesan Maspalomas Golf

 

De door Mackenzie Ross ontworpen baan is in 1968 geopend en ligt in het hart van het maspalomas resort. Lopesan Maspalomas Golf is omgeven door palmbomen, de beroemde zandduinen en strand van Maspalomas wat de golfbaan een unieke uitstraling geeft.
 
De baan start met een vrij eenvoudige par 4 van 367m en stroke index 13. Hierdoor is er een reële kans op een goede start met een par of zelfs een birdie. De 10e hole is een par 3 wat bij het bekijken van de scorekaart redelijk eenvoudig lijkt bij een lengte van 140 meter, maar dat gevoel zal anders zijn wanneer u op de tee staat. Uw afslag moet een grote waterpartij overbruggen en door de bescherming van bomen links en rechts is er weinig ruimte voor fouten.

Lopesan Maspalomas was host van twee PGA Tour-evenementen in 1995 en 1997, respectievelijk gewonnen door Jarmo Sandelin en de Spaanse Jose Maria Olazabal.

 


Kenmerken

Holes: 18

Type: Resort course

Par: 73

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 6398 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Mackenzie Ross

 

U kunt natuurlijk ook op meerdere golfbanen in de regio spelen. Geef altijd uw wensen op en u krijgt een offerte op maat!

Golfvakantie naar Hotel Bull Costa Canaria & Spa ****

7 overnachtingen o.b.v. All inclusive

3 green fees p.p.

Opties:

Extra green fee(s)

 

U kunt deze golfvakantie volledig naar wens samenstellen

Meer/minder overnachtingen - Meer green fees - half pension?

U bepaalt! Vraag om een passende offerte.Offerte aanvragen