Grand Muthu Golf Plaza & Spa *****

Golfen

Grand Muthu Golf Plaza & Spa *****

Het Grand Muthu Golf Plaza Hotel ligt in Tenerife's Golf del Sur resort, waar het eeuwige lenteklimaat en het spectaculaire uitzicht op zee het tot een van de top bestemmingen maakt in het zuiden van Tenerife.

Het resort biedt desgewenst ook appartementen en studio's, allemaal met airconditioning en een gemeubileerd balkon of terras. Ze beschikken over een lounge met satelliet-tv en een goed uitgeruste keuken. Er is gratis WiFi in de openbare ruimtes.

Het hotel biedt een fitnessruimte, een spa en buitenzwembaden, omgeven door terrassen en tuinen.

Het Grand Muthu Golf Plaza Hotel & Spa ligt naast de golfbanen van Amarilla Golf en Golf del Sur. Het ligt op slechts 500 meter van de haven van San Miguel de Abona.

Naast de gevarieerde buffetmaaltijden voor ontbijt en diner met show cooking, zijn er een mogelijkheden voor een lunch bij de snackbar aan het zwembad, samen met drankjes en lichte snacks. In de Piano Bar kunt u meerdere keren per week genieten van muziek, een drankje en shows.

 

Golf del Sur

Golf del Sur heeft 27 holes en is een van de grootste en beste golfbanen van Tenerife. Elk van de drie 9 holes banen biedt zijn eigen gedetailleerde reeks uitdagingen. In de North course, is de 3e de meest opvallende hole. Deze loopt langs de San Blas ravijn, een indrukwekkende omgeving met de top van de Teide. De 5e hole van de Links course is een par 4 en heeft een hoog gelegen tee, waardoor u een fantastisch uitzicht heeft over de baan en de zee. En in de south course is de 2e hole een par 3, de favoriet van velen en is met affectie bekend als het gebakken ei, dankzij het vulkanische zand die deze hole omringt.

De in het oog springende baan, met zijn prachtige fairways en veeleisende waterhindernissen, maakt optimaal gebruik van de opmerkelijk natuurlijke kenmerken, zo listig geleverd door Moeder Natuur, verstrengeld rond ravijnen en vulkanisch zand. De grens van de baan loopt langs het beschermde San Blas ravijn, met schitterende plaatselijke flora en fauna.

 


Kenmerken

Holes: 18

Type: Links course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 5757 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Pepe Gancedo & Manuel Pinero - 2005

 

U kunt natuurlijk ook op meerdere golfbanen in de regio spelen. Geef altijd uw wensen op en u krijgt een offerte op maat!

Golfvakantie naar Grand Muthu Golf Plaza & Spa *****

7 overnachtingen o.b.v. logies + ontbijt

3 green fees p.p.

Opties:

Extra green fee(s)

 

U kunt deze golfvakantie volledig naar wens samenstellen

Meer/minder overnachtingen - Meer green fees - half pension?

U bepaalt! Vraag om een passende offerte.Offerte aanvragen