Cordial Green Golf - bungalows ***

Golfen

Cordial Green Golf - bungalows ***

 

Het exclusieve Maspalomas Resort, met stijlvolle hotels, luxe woningen naast de prachtige golfbaan Maspalomas, is van het strand Playa del Ingles gescheiden door spectaculaire duinen, die in 1994 werden erkend als nationaal park. U kunt de duinen alleen te voet of per kameel oversteken, waardoor je het gevoel krijgt in een ander deel van de wereld te zijn.

Meer vrijheid voor u
Er zijn 250 één- en twee slaapkamer bungalows. Deze zijn onlangs gerenoveerd waardoor ze in uitstekende staat verkeren. Elke bungalow heeft een klein grasveld of terras waar u in privacy kunt zonnebaden of dineren. Een ontbijt bar scheidt de lounge en kitchenette, zodat u kunt genieten van de vrijheid van een self-catering vakantie. Cordial Green Golf Bungalows biedt echter ook een selectie van verschillende eetgelegenheden en service, zodat u de keuze heeft waar en wat te eten op een tijdstip dat u past.

Iets voor de jongere gasten
Het complex is verdeeld in twee gedeelten met centraal gelegen de zwembaden. Voor kinderen is er op de meeste dagen entertainment overdag en in de avond, inclusief een mini-disco en papegaai show. Er is ook een speelplaats en veel ruimte om te rennen en te spelen.


Golf op een steenworp afstand
Op slechts een paar meter van het complex ligt de golfbaan van Maspalomas, die op zijn beurt wordt begrensd door de Maspalomas Nature Reserve, een beschermd gebied van meer dan 400 hectare. De onberispelijke 18-holes Maspalomas golfbaan is vergevingsgezind, vlak met lange en brede fairways. De nabijheid van de zee en de zachte bries zorgen voor een verfrissende invloed op het spel.

Belangrijkste redenen om te kiezen voor de Cordial Green Golf Bungalows
1. Mooie lay-out met veel privacy
2. Grenzend aan de prachtige Maspalomas golfbaan
3. U en uw kinderen zullen zich niet vervelen met alle aangeboden activiteiten

 

Lopesan Maspalomas Golf

 

De door Mackenzie Ross ontworpen baan is in 1968 geopend en ligt in het hart van het maspalomas resort. Lopesan Maspalomas Golf is omgeven door palmbomen, de beroemde zandduinen en strand van Maspalomas wat de golfbaan een unieke uitstraling geeft.
 
De baan start met een vrij eenvoudige par 4 van 367m en stroke index 13. Hierdoor is er een reële kans op een goede start met een par of zelfs een birdie. De 10e hole is een par 3 wat bij het bekijken van de scorekaart redelijk eenvoudig lijkt bij een lengte van 140 meter, maar dat gevoel zal anders zijn wanneer u op de tee staat. Uw afslag moet een grote waterpartij overbruggen en door de bescherming van bomen links en rechts is er weinig ruimte voor fouten.

Lopesan Maspalomas was host van twee PGA Tour-evenementen in 1995 en 1997, respectievelijk gewonnen door Jarmo Sandelin en de Spaanse Jose Maria Olazabal.

 


Kenmerken

Holes: 18

Type: Resort course

Par: 73

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 6398 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Mackenzie Ross

 

U kunt natuurlijk ook op meerdere golfbanen in de regio spelen. Geef altijd uw wensen op en u krijgt een offerte op maat!

Golfvakantie naar Cordial Green Golf - bungalows ***

7 overnachtingen o.b.v. Self catering

3 green fees p.p.

Opties:

Extra green fee(s)

 

U kunt deze golfvakantie volledig naar wens samenstellen

Meer/minder overnachtingen - Meer green fees - half pension?

U bepaalt! Vraag om een passende offerte.Offerte aanvragen