Protur Biomar Grand Hotel & Spa *****

Golfen

Protur Biomar Grand Hotel & Spa *****

 

Boek dit aantrekkelijke vijf sterren hotel in Sa Coma, Mallorca, en ontdek de oneindige mogelijkheden voor een perfecte golfvakantie.

Dit luxe vijf sterren hotel gelegen aan de oostkust van Mallorca, is gelegen in het dorp Sa Coma, ongeveer 40 minuten van de internationale luchthaven van Palma de Mallorca.

Het hotel biedt uitstekende faciliteiten, met 216 kamers. Alle kamers zijn ontworpen met het vakantiegevoel van onze gasten in het achterhoofd.

Met de volledig uitgeruste en moderne Biomar Spa krijgt de gast toegang tot ontspannende behandelingen, en fantastische kosteloze faciliteiten.

De gasten kunnen eveneens gebruik maken van alle overige sportfaciliteiten van de Club Protur Sa Coma Resort.

Vijf à la carte restaurants bieden uitstekende lokale en internationale gerechten.

Uitstekende golfbanen in de buurt
U kunt ervoor kiezen om prachtige golfbanen te spelen, zoals Golfclub Son Servera, Golfclub Capdepera of de fantastische golfbaan Canyamel.

Omgeving
Sa Coma, aan de oostkust van Mallorca in de gemeente Sant Llorenç.

Het is gescheiden van het resort Cala Millor op het schiereiland door het natuurgebied Sa Punt de n 'Amer, het enige onontwikkelde gebied langs dit deel van de kust.

Het strand is 900 meter lang en bestaat uit fijn wit zand met een promenade langs het strand die schaduw biedt in de vorm van pijnbomen en palmbomen.
Er is een dienstdoende bewaker en er zijn parasols, ligbedden en waterfietsen te huur en ook windsurfers.

Sa Coma werd in de jaren '80 ontwikkeld om aan de vraag van toeristen te voldoen, maar er is nog steeds controle over de bouw, met weinig hotels en meer vakantievilla's en appartementencomplexen.

Er is een breed scala aan bars en restaurants, waarvan vele in het bezit zijn van Britse ex-pats, of gericht zijn op de Britse markt. Andere faciliteiten zijn een grote supermarkt en tennisbanen. Het nachtleven ligt aan de rustige kant, maar Cala Millor is levendiger en ligt op slechts 5 minuten rijden met de auto.

Het kleine resort S'Illot is verbonden met Sa Coma via een kleine loopbrug die zich uitstrekt over een kleine lagune.

Evenementen
Als het gaat om het organiseren van persoonlijke of zakelijke evenementen - bijvoorbeeld bruiloften, jubilea, productlanceringen, incentivereizen, enz. - de faciliteiten van het hotel bieden uitstekende service en conferentiezalen inclusief de nieuwste technologie, en een congrescentrum dat plaats biedt aan maximaal 400 deelnemers.

 

Club de Golf Son Servera Golf

 

Son Servera is, voor het grootste deel, een zachtglooiende parklandschap golfbaan met royale fairways. Een slechte slag zal niet al te veel problemen veroorzaken.

Het slechte schot wordt veel waarschijnlijker bestraft met de interventie van een van de vele groenblijvende eiken, dennen, olijfbomen, johannesbroodbomen en palmbomen die langs de baan staan en de weg naar de pin blokkeren.

De holes 3 t/m 7 zijn ongetwijfeld anders, omdat smalle, met bomen omzoomde fairways tussen de heuvels liggen en meanderen tussen de meren en pijnbomen, waardoor dit stuk de lastigste test op de baan wordt.

De greens zijn subtiel golvend en waterhindernissen zijn een versterkende functie op 6 holes. Er is echter altijd een reeks shots beschikbaar die realistische opties bieden voor zowel ervaren als meer bescheiden spelers.

Alle delen van de baan bieden mooie uitzichten op de met pijnbomen begroeide bergen die het parcours beschermen tegen de ergste stormen en vanuit vele holes zijn er schitterende uitzichten over de baai van Cala Millor.

Op verschillende tijdstippen van het jaar dragen bloeiende oleanders en bougainvilles bij aan de kleuren en de talloze hazen, eenden en andere vogels die er in overvloed zijn, dragen ook bij aan het gevoel dat de baan echt een speciale plek is.

De baan heeft een par 72 en off-off tees is de lengte 5.844 meter voor mannen en 4.937 meter voor dames. Op niet-toernooidagen worden de tees naar voren verplaatst, waardoor bezoekers en gasten een leuke en eerlijke uitdaging wordt geboden.

 


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 5844 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: - 1967

 

U kunt natuurlijk ook op meerdere golfbanen in de regio spelen. Geef altijd uw wensen op en u krijgt een offerte op maat!

Golfvakantie naar Protur Biomar Grand Hotel & Spa *****

7 overnachtingen o.b.v. Logies + ontbijt

3 green fees p.p.

Opties:

Extra green fee(s)

 

U kunt deze golfvakantie volledig naar wens samenstellen

Meer/minder overnachtingen - Meer green fees - half pension?

U bepaalt! Vraag om een passende offerte.



Offerte aanvragen