Hotel VIVA Golf adults only **** sup.

Golfen

Hotel VIVA Golf adults only **** sup.

 

De perfecte fusie tussen omgeving, comfort en attenties

Wat een locatie! Geniet van de levendige turquoise zee en het geluid van het kabbelen van de golven die breken op het prachtige fijne zand.

VIVA Golf Hotel ligt aan een van de mooiste zandstranden van Mallorca, aan de noordkust van het eiland, gestreeld door de verfrissende zomerbries Tramuntana.

Geniet van een vakantie terwijl u de rust ervaart van dit VIVA Adults Only hotel met geweldige faciliteiten voor lichaamsbeweging en ontspanning, ons Balneum Wellness Centre en de beste golfbanen van het eiland op slechts 10 minuten rijden met de auto. Denk niet twee keer na! Kom en ervaar een van de beste vakantieresorts die er zijn!

Met een inrichting die een mix is ​​van ultramodern en gezellig, zijn alle kamers ruim en licht en voorzien van alle gemakken die u zich maar kunt wensen.

De VIVA-chefs creëren smaken die in perfecte harmonie in je mond smelten. We kunnen u bovendien laten starten op de meest uitdagende golfbanen van het eiland.

 

Golf Club de Alcanada

 

Dé mediterrane golfervaring

De indrukwekkende 18-holes golfbaan Club de Golf Alcanada, ontworpen door de beroemde architect Robert Trent Jones Jr., werd geopend in 2003 en sindsdien is de baan opmerkelijk verbeterd na de grote hervorming die in de winter van 2019 is doorgevoerd. Alcanada ligt in het noorden van het mediterrane eiland Mallorca direct aan zee, en zijn 6499 meter past natuurlijk in het typische Mallorcaanse landschap. In november 2019 was de Alcanada Golf Club gastheer van de grote finale van de European Challenge Tour, waarvan de Italiaanse Francesco Laporta de winnaar werd.

De golfbaan ligt 60 km ten noorden van Palma op terrein dat langzaam afloopt naar het strand en is begroeid met pijnbomen, olijfbomen en steeneiken. Van af de golfbaan heeft u een prachtig uitzicht op het eiland Alcanada, zijn vuurtoren in de voorgrond en de bergen van de Sierra de Levante op de achtergrond. De club heeft een prachtige ronde van 18 holes ontworpen door de legendarische architecten Robert Trent Jones Sr. en Jr. Het is een moeilijke baan die een goede handicap vereist.

Alcanada wordt al door een aantal bekende golfmagazines en golfgidsen erkend als een van de mooiste banen in Spanje en Europa - en werd in 2012 voor het vierde jaar op rij uitgeroepen tot de beste baan van Europa door het toonaangevende Duitse tijdschrift Golf Journal.

 


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: nee

Lengte: 6499 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Robert Trent Jones Jr - 2003

 

U kunt natuurlijk ook op meerdere golfbanen in de regio spelen. Geef altijd uw wensen op en u krijgt een offerte op maat!

Golfvakantie naar Hotel VIVA Golf adults only **** sup.

 

7 overnachtingen o.b.v. Logies + ontbijt

3 green fees p.p.

Opties:

Extra green fee(s)

 

U kunt deze golfvakantie volledig naar wens samenstellen

Meer/minder overnachtingen - Meer green fees - half pension?

U bepaalt! Vraag om een passende offerte.Offerte aanvragen