Hotel Sol Beach House Ibiza ****

Golfen

Hotel Sol Beach House Ibiza ****

 

Hotel Sol Beach House Ibiza (adults only) is perfect voor als je op zoek bent naar een vakantieadres met een relaxte sfeer op het schitterende eiland Ibiza.

 

Het ligt in een rustige hoek in het plaatsje Santa Eulalia en is omgeven door veel groen. Bovendien ligt het aan zee, waardoor je hier geniet van een rustgevend uitzicht.

 

De tuin van het hotel is heerlijk om in weg te dromen. Geniet hier van een spannend boek, bestel wat lekkers te eten bij de bar en nip samen gezellig van een drankje. Zin om te zwemmen?

 

Er zijn drie zwembaden om in af te koelen. Eén ervan ligt op het mooi aangelegde dakterras met ligbedden. Als je op dit terras bent, dan heb je een adembenemend uitzicht over zee en de kust. Dit wordt een heerlijke vakantie...!


Golfen in de buurt
En niet onbelangrijk, De prachtige Ibiza golfbaan ligt in de buurt.

Ibiza Golf Club

 

Golf Ibiza is in 2017 opnieuw uitgevonden en omvat grote verbeteringen in de faciliteiten, samen met nieuwe functies zoals de opening van het nieuwe restaurant, de Hoyo 19.

 

Oorsprong van Golf Ibiza
Golf Ibiza vindt zijn oorsprong bij de oude golfclub van Roca Llisa, die in 1972 zijn deuren opende met een 9-holes golfbaan en daarmee de eerste golfclub op het eiland werd.

 

Twintig jaar later, in 1992, werd de 18-holes golfbaan, bekend als Ibiza Golf Club, ingehuldigd. Later werden beide clubs verenigd onder één naam, de huidige Golf Ibiza.

 

De golfclub
De golfbaan ligt op slechts zeven kilometer van de hoofdstad van Ibiza en halverwege tussen de steden Jesus en Santa Eulalia. Bovendien heeft het twee banen met zeer verschillende kenmerken, gelegen in een prachtige vallei nabij de kust met prachtige vergezichten. Hier kunt u relaxt golfen met familie en vrienden terwijl u geniet van het landschap.

 

De golfclub is verdeeld in twee banen van respectievelijk 9 en 18 holes. De meeste holes hebben grote greens, beschermd door strategisch geplaatste bunkers. Verschillende holes zijn omgeven door bomen en meren op de routes. Deze kenmerken, samen met het natuurlijk mooie ruige terrein en de constante zeebries, maken het een unieke en zeer aangename plek om te golfen.

 


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 5874 meter

Handicap m/v: 28/36

 

U kunt natuurlijk ook op meerdere golfbanen in de regio spelen. Geef altijd uw wensen op en u krijgt een offerte op maat!

Golfvakantie naar Hotel Sol Beach House Ibiza ****

 *****

7 overnachtingen o.b.v. Logies + ontbijt

3 green fees p.p.

Opties:

Extra green fee(s)

 

U kunt deze golfvakantie volledig naar wens samenstellen

Meer/minder overnachtingen - Meer green fees - half pension?

U bepaalt! Vraag om een passende offerte.Offerte aanvragen