Hotel Protur Palmeras Playa ****

Golfen

Hotel Protur Palmeras Playa ****

 

Dit hotel in Sa Coma heeft Twins kamers en is perfect om uw golfvakantie in Mallorca door te brengen.

Het Protur Palmeras Playa Hotel met 4 sterren ligt in Sa Coma, op 100 meter van het Sa Coma-strand en op 500 meter van de kleine vissershaven van S'Illot.

Het buitenzwembad is omgeven door tuinen en terrassen waar u kunt genieten van de Mallorcaanse zon.

Een compleet animatieprogramma met avondshows en activiteiten vervolledigen het aanbod van het Protur Palmeras Playa Hotel.

Het Protur Palmeras Playa Hotel biedt u all-inclusive. Hier kunt u de beste manier vinden om uw golfvakantie in Mallorca door te brengen.

Uitstekende golf in de buurt
U kunt ervoor kiezen om prachtige golfbanen te spelen, zoals Golfclub Son Servera, Golfclub Capdepera of de fantastische golfbaan Canyamel.

Omgeving
Sa Coma, aan de oostkust van Mallorca in de gemeente Sant Llorenç. Het is gescheiden van het resort Cala Millor op het schiereiland door het natuurgebied Sa Punt de n 'Amer, het enige onontwikkelde gebied langs dit deel van de kust.

Het strand is 900 meter lang en bestaat uit fijn wit zand met een promenade langs het strand die schaduw biedt in de vorm van pijnbomen en palmbomen.
Er is een dienstdoende bewaker en er zijn parasols, ligbedden en waterfietsen te huur en ook windsurfers.

Sa Coma werd in de jaren '80 ontwikkeld om aan de vraag van toeristen te voldoen, maar er is nog steeds controle over de bouw, met weinig hotels en meer vakantievilla's en appartementencomplexen.

Er is een breed scala aan bars en restaurants, waarvan vele in het bezit zijn van Britse ex-pats, of gericht zijn op de Britse markt. Andere faciliteiten zijn een grote supermarkt en tennisbanen. Het nachtleven ligt aan de rustige kant, maar Cala Millor is levendiger en ligt op slechts 5 minuten rijden met de auto.

Het kleine resort S'Illot is verbonden met Sa Coma via een kleine loopbrug die zich uitstrekt over een kleine lagune.

 

Canyamel Golf

 

Ontworpen voor golfers die relaxed 18 holes willen spelen, met niet al te veel verrassingen. Relatief brede fairways met vijf meren die interessante waterhindernissen bieden. De approach naar de greens vraagt nauwkeurigheid en creativiteit.

De Oost baan is een populaire keuze voor golfers die tijdens hun eerste dagen willen spelen in Mallorca, ter voorbereiding op de meer uitdagende banen op het eiland.

Aangelegd op de plek van een oud jachthuis. De golfbaan beschikt over een prachtige flora en fauna waarvan u kunt genieten tijdens het spel.

De golf school professionals zijn beschikbaar met advies over alle aspecten van het spel.

 


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 73

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 6185 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: José Gancedo - 1988

 

U kunt natuurlijk ook op meerdere golfbanen in de regio spelen. Geef altijd uw wensen op en u krijgt een offerte op maat!

Golfvakantie naar Hotel Protur Palmeras Playa ****

7 overnachtingen o.b.v. All inclusive

3 green fees p.p.

Opties:

Extra green fee(s)

 

U kunt deze golfvakantie volledig naar wens samenstellen

Meer/minder overnachtingen - Meer green fees - half pension?

U bepaalt! Vraag om een passende offerte.Offerte aanvragen