Hotel Me Ibiza *****

Golfen

Hotel Me Ibiza *****

 

Het prachtige Excellent Hotel Me Ibiza is dé ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Het ligt direct aan zee en naast de bekende, geliefde beach club Nikki Beach, waar je kunt genieten van luxe gerechten en heerlijke champagne. En waar tot aan zonsondergang een dj de hipste muziek draait. Dompel jezelf onder in luxe, doe kalmpjes aan en geniet...

De prachtige, moderne kamers zijn ingericht in de stijl van Ibiza en kijken uit op Nikki Beach of over de schitterende zee. Je hebt dus altijd een verrassend uitzicht vanaf je balkon. Op het dak van het hotel heb je eveneens een indrukwekkend uitzicht. Hier bevindt zich de mooie spa waar je verschillende massages en schoonheidsbehandelingen kunt reserveren.

Op het dakterras vind je ook het zwembad, grote loungebedden en de betoverende hotel beach club. Hier worden uitstekende visgerechten met liefde voor je klaargemaakt, net als diverse tapas en pizza's. Bijna vanzelfsprekend wordt er gezorgd voor kleurrijke cocktails en trendy muziek. Zet je verstand op nul, het leven van alledag is hier heel ver weg: je hoeft helemaal niets...


Golfen in de buurt
En niet onbelangrijk, De prachtige Ibiza golfbaan ligt in de buurt.

Ibiza Golf Club

 

Golf Ibiza is in 2017 opnieuw uitgevonden en omvat grote verbeteringen in de faciliteiten, samen met nieuwe functies zoals de opening van het nieuwe restaurant, de Hoyo 19.

 

Oorsprong van Golf Ibiza
Golf Ibiza vindt zijn oorsprong bij de oude golfclub van Roca Llisa, die in 1972 zijn deuren opende met een 9-holes golfbaan en daarmee de eerste golfclub op het eiland werd.

 

Twintig jaar later, in 1992, werd de 18-holes golfbaan, bekend als Ibiza Golf Club, ingehuldigd. Later werden beide clubs verenigd onder één naam, de huidige Golf Ibiza.

 

De golfclub
De golfbaan ligt op slechts zeven kilometer van de hoofdstad van Ibiza en halverwege tussen de steden Jesus en Santa Eulalia. Bovendien heeft het twee banen met zeer verschillende kenmerken, gelegen in een prachtige vallei nabij de kust met prachtige vergezichten. Hier kunt u relaxt golfen met familie en vrienden terwijl u geniet van het landschap.

 

De golfclub is verdeeld in twee banen van respectievelijk 9 en 18 holes. De meeste holes hebben grote greens, beschermd door strategisch geplaatste bunkers. Verschillende holes zijn omgeven door bomen en meren op de routes. Deze kenmerken, samen met het natuurlijk mooie ruige terrein en de constante zeebries, maken het een unieke en zeer aangename plek om te golfen.

 


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 5874 meter

Handicap m/v: 28/36

 

U kunt natuurlijk ook op meerdere golfbanen in de regio spelen. Geef altijd uw wensen op en u krijgt een offerte op maat!

Golfvakantie naar Hotel Me Ibiza *****

 *****

7 overnachtingen o.b.v. Logies + ontbijt

3 green fees p.p.

Opties:

Extra green fee(s)

 

U kunt deze golfvakantie volledig naar wens samenstellen

Meer/minder overnachtingen - Meer green fees - half pension?

U bepaalt! Vraag om een passende offerte.Offerte aanvragen