Hotel Iberostar Suites Jardines del Sol ****

Golfen

Hotel Iberostar Suites Jardines del Sol ****

 

Een strandparadijs, alleen voor volwassenen, voor de perfecte golfvakantie.

Je moet gewoon in een suite met zeezicht verblijven in de Iberostar Jardín del Sol Suites. Weet u waarom? Omdat elke kamer een suite is en ze allemaal uitzicht op zee hebben.

 

Dit hotel voor volwassenen, gelegen in een rustige omgeving van de baai van Santa Ponsa aan de Middellandse Zee, staat garant voor een ontspannen en romantisch verblijf.

Geniet van onze swim-up suites met binnen ... en buitenjacuzzi's, zodat u vanaf uw terras over de Costa de la Calma kunt staren. Onze aanbeveling Mis het exclusieve Star Prestige-gebied niet: bezoek ons zonneterras met Balinese bedden en directe toegang tot de zee. Dineer vervolgens op het terras van ons La Calma buffetrestaurant, met uitzicht op de baai.

 

Golf Santa Ponsa

 

Golf Santa Ponsa werd geopend in 1977 en heeft 18 holes (Par 72) met een totale lengte van 6.543 meter. Hole 10 is een van de langste Par 5's in Europa.

Ontworpen door Folco Nardi (samen met Pepe Gancedo), heeft Golf Santa Ponsa een oppervlakte van 73 hectare en is een lange baan met meren en een grote verscheidenheid aan bomen (olijf, den, amandel, enz.). Het spreekt alle soorten spelers aan dankzij de brede fairways en de Tee´s waar long hitters zich zullen vermaken zonder het korte spel te vergeten dat op een goed resultaat is afgestemd.

Golf Santa Ponsa onderscheidt zich als een van de belangrijkste golfbanen in Mallorca, met de meeste evenementen, gastheer voor nationale en internationale wedstrijden:

 


Kenmerken

Holes: 18

Type: Championship course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 6543 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Folco Nardi & Pepe Gancedo - 1977

 

U kunt natuurlijk ook op meerdere golfbanen in de regio spelen. Geef altijd uw wensen op en u krijgt een offerte op maat!

Golfvakantie naar Hotel Iberostar Suites Jardines del Sol ****

7 overnachtingen - Suite o.b.v. logies + ontbijt

3 green fees p.p.

Opties:

Extra green fee(s)

 

U kunt deze golfvakantie volledig naar wens samenstellen

Meer/minder overnachtingen - Meer green fees - half pension?

U bepaalt! Vraag om een passende offerte.Offerte aanvragen