Hotel Iberostar Cala Millor ****

Golfen

Hotel Iberostar Cala Millor ****

 

In het Iberostar Cala Millor, is het niet nodig uw ogen te sluiten om te dromen. U hoeft alleen maar rond te kijken, te genieten van het uitzicht op de Middellandse Zee, een wereld van sensaties te ontdekken in de spa of een duik te nemen in het turquoise zwembad met directe toegang tot het zandstrand. Wil je meer weten?

Een paradijs van glas

De doorzichtige balkons en enorme ramen geven u het gevoel 365 dagen per jaar op zee te zijn. Bovendien kunt u in alle kamers van dit hotel in Mallorca de zeewind op uw huid voelen en de frisse lucht inademen van het dennenbos dat zich tegenover het hotel bevindt.

Diner met een zeesmaak

Proberen. Experiment. Neem een ​​portie hiervan en een portie daarvan. Dat is waar het allemaal om draait! Mediterrane en internationale gerechten, evenals traditionele Mallorcaanse gerechten zorgen ervoor dat u zult genieten van een unieke culinaire ervaring. En om het nog specialer te maken, er gaat niets boven dineren op het terras van het strandhotel met uitzicht op zee.

Voel je geweldig

Dat zal je doen als je de spa uitprobeert. De vochtigheid van de sauna opent de poriën van uw huid en elke massage is het juiste moment om al uw dagelijkse zorgen te vergeten. Aromatherapie, peelings en behandelingen op basis van goud zijn slechts enkele van de beschikbare behandelingen.

Op het strand of in het zwembad. Van de ligstoel naar de zee en terug naar het zwembad. Welke optie u ook verkiest, u hebt beide in dit hotel in Cala Millor en u kunt ze combineren zoals u wilt. Er is directe toegang tot het strand!

Magische nachten in overvloed. En dagen natuurlijk ook. In een van de mooiste hotels in Cala Millor, met een drankje en een live jazzshow, vervagen al uw zorgen. Je kunt ook de bierproeverijen proberen, leren om Mallorcaanse kruidenlikeuren te bereiden of in het fitnesscentrum stress verlichten met een spinningles.

In dit hotel in Mallorca hoef je je ogen niet te sluiten om te dromen .......Je kunt je dromen waarmaken met de ogen wijd open! In de suites en in een van de 171 hotelkamers van dit hotel aan de kust van Mallorca, zijn er perfecte momenten om te genieten van een ontspannen vakantie of een romantisch uitje als koppel, evenals genieten van een vredige nachtrust en een staat van diepe ontspanning. Er zijn zoveel redenen om je kamer in dit hotel te boeken!

 

Canyamel Golf

 

De golfbaan van Canyamel is een van de meest pittoreske golfbanen die u op het eiland kunt vinden. Vanaf de 4e hole is het naburige eiland Menorca te zien.

De Canyamel baan is in 1988 ontworpen door Jose Gancedo en is gelegen in het noordoosten van Mallorca te midden van 2 belangrijke toeristische gebieden.

Bij de aanleg van de glooiende greens werd sterk rekening gehouden met de natuurlijke omgeving. De 2 moeilijkste holes zijn de 3e met een dogleg naar links en de 9e dankzij een oud Mallorcaans stenen huis in het midden van de fairway.

Na de tweede 9 die uit lange, smalle fairways bestaat, kunt u zich ontspannen in een typisch Mallorcaans restaurant, op een schitterend terras met uitzicht op de golfbaan en de spectaculaire glooiende heuvels van het platteland van Canyamel. barbecue met live muziek voor een avond om nooit te vergeten.

 


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 73

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 6185 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: José Gancedo - 1988

 

U kunt natuurlijk ook op meerdere golfbanen in de regio spelen. Geef altijd uw wensen op en u krijgt een offerte op maat!

Golfvakantie naar Hotel Iberostar Cala Millor ****

7 overnachtingen o.b.v. All inclusive

3 green fees p.p.

Opties:

Extra green fee(s)

 

U kunt deze golfvakantie volledig naar wens samenstellen

Meer/minder overnachtingen - Meer green fees - half pension?

U bepaalt! Vraag om een passende offerte.Offerte aanvragen