Hotel Eurotel Golf Punta Rotja ****

Golfen

Hotel Eurotel Golf Punta Rotja ****

 

Een terrasvormig zwembad omgeven door een subtropische tuin, een prachtig overdekt zwembad, 6 golfbanen in de directe omgeving en een driving range op het terrein van het hotel zijn slechts enkele faciliteiten die u zult aantreffen bij het Eurotel Punta Rotja.

Prachtige uitzichten en alles wat u nodig heeft
Elk van de 203 comfortabele, moderne kamers heeft een fantastisch uitzicht, een woon/slaapkamer met televisie en een mooi klein terras om heerlijk buiten te zitten en te genieten van het landschap en het klimaat. De receptie heeft gezellige zithoekjes en de bar, samen met een fantastisch buffet, vervult al uw gastronomische wensen en verlangens. Er zijn 2 restaurants, een cafetaria, een kapsalon, tennisbanen en een speeltuin voor de kinderen.
 
Binnen en buiten verwarmd
Of u nu bij het zwembad wilt ontspannen of wil kuieren langs een van de kleine stranden die het hotel omringen, u zult altijd het stress gevoel van u afschudden en tot rust komen onder de Mallorcaanse zon. Natuurlijk kunt u ook genieten van het verwarmde binnenzwembad met spa faciliteiten voor een welverdiend ontspannen gevoel.
 
Golf
Uiteraard biedt dit zomer paradijs u de mogelijkheid om bijna elke vorm van watersport te beoefenen, maar er is meer. In de directe omgeving bevinden zich 6 verschillende golfbanen waaruit u kunt kiezen. Sommigen zijn wedstrijdbanen, maar iedere baan is speciaal met een eigen kenmerkend karakter. Iets verderweg van het hotel zult u nog veel meer golfbanen vinden.


Belangrijkste redenen om te kiezen voor Hotel Golf Eurotel Punta Rotja
1. Fantastisch uitzicht en alle faciliteiten binnen handbereik
2. Subtropisch paradijs van 25.000 vierkante meter
3. 6 aantrekkelijke golfbanen in de directe omgeving

 

Capdepera Golf

 

De 15e hole van de fantastische Capdepera golfbaan is keer op keer verkozen tot de mooiste hole van Mallorca. Het is de enige golfbaan op het eiland die dit ooit heeft bereikt.

De Capdepera golfbaan is ontworpen door de Amerikaanse architect Dan Maples. Lange smalle fairways, gecombineerd met diverse waterhindernissen, maken het spel zeer gevarieerd.

Op de laatste green zult u niet alleen het gevoel hebben een veeleisende ronde te hebben voltooid, maar u zult ook de combinatie van natuur en rustgevende Mallorcaanse zon ervaren die nieuwe energie geeft.

Na een buitengewone maaltijd in het clubrestaurant Roca Viva zult u zich content voelen. Elke donderdagavond is er een speciale barbecue met live muziek voor een avond om nooit te vergeten.

 


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 5847 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Dan Maples

 

U kunt natuurlijk ook op meerdere golfbanen in de regio spelen. Geef altijd uw wensen op en u krijgt een offerte op maat!

Golfvakantie naar Hotel Eurotel Golf Punta Rotja ****

7 overnachtingen o.b.v. Logies + ontbijt

3 green fees p.p.

Opties:

Extra green fee(s)

 

U kunt deze golfvakantie volledig naar wens samenstellen

Meer/minder overnachtingen - Meer green fees - half pension?

U bepaalt! Vraag om een passende offerte.Offerte aanvragen