Hotel Be Live Collection Son Antem *****

Golfen

Hotel Be Live Collection Son Antem *****

 

Boek dit aantrekkelijke vijf sterren hotel in Sa Coma, Mallorca, en ontdek de oneindige mogelijkheden voor een perfecte golfvakantie.

Dit luxe vijf sterren hotel gelegen aan de oostkust van Mallorca, is gelegen in het dorp Sa Coma, ongeveer 40 minuten van de internationale luchthaven van Palma de Mallorca.

Het hotel biedt uitstekende faciliteiten, met 216 kamers. Alle kamers zijn ontworpen met het vakantiegevoel van onze gasten in het achterhoofd.

Met de volledig uitgeruste en moderne Biomar Spa krijgt de gast toegang tot ontspannende behandelingen, en fantastische kosteloze faciliteiten.

De gasten kunnen eveneens gebruik maken van alle overige sportfaciliteiten van de Club Protur Sa Coma Resort.

Vijf à la carte restaurants bieden uitstekende lokale en internationale gerechten.

Uitstekende golfbanen in de buurt
U kunt ervoor kiezen om prachtige golfbanen te spelen, zoals Golfclub Son Servera, Golfclub Capdepera of de fantastische golfbaan Canyamel.

Omgeving
Sa Coma, aan de oostkust van Mallorca in de gemeente Sant Llorenç.

Het is gescheiden van het resort Cala Millor op het schiereiland door het natuurgebied Sa Punt de n 'Amer, het enige onontwikkelde gebied langs dit deel van de kust.

Het strand is 900 meter lang en bestaat uit fijn wit zand met een promenade langs het strand die schaduw biedt in de vorm van pijnbomen en palmbomen.
Er is een dienstdoende bewaker en er zijn parasols, ligbedden en waterfietsen te huur en ook windsurfers.

Sa Coma werd in de jaren '80 ontwikkeld om aan de vraag van toeristen te voldoen, maar er is nog steeds controle over de bouw, met weinig hotels en meer vakantievilla's en appartementencomplexen.

Er is een breed scala aan bars en restaurants, waarvan vele in het bezit zijn van Britse ex-pats, of gericht zijn op de Britse markt. Andere faciliteiten zijn een grote supermarkt en tennisbanen. Het nachtleven ligt aan de rustige kant, maar Cala Millor is levendiger en ligt op slechts 5 minuten rijden met de auto.

Het kleine resort S'Illot is verbonden met Sa Coma via een kleine loopbrug die zich uitstrekt over een kleine lagune.

Evenementen
Als het gaat om het organiseren van persoonlijke of zakelijke evenementen - bijvoorbeeld bruiloften, jubilea, productlanceringen, incentivereizen, enz. - de faciliteiten van het hotel bieden uitstekende service en conferentiezalen inclusief de nieuwste technologie, en een congrescentrum dat plaats biedt aan maximaal 400 deelnemers.

 

Son Antem Golf East Course

 

Ontworpen voor golfers die relaxed 18 holes willen spelen, met niet al te veel verrassingen. Relatief brede fairways met vijf meren die interessante waterhindernissen bieden. De approach naar de greens vraagt nauwkeurigheid en creativiteit.

De Oost baan is een populaire keuze voor golfers die tijdens hun eerste dagen willen spelen in Mallorca, ter voorbereiding op de meer uitdagende banen op het eiland.

Aangelegd op de plek van een oud jachthuis. De golfbaan beschikt over een prachtige flora en fauna waarvan u kunt genieten tijdens het spel.

De golf school professionals zijn beschikbaar met advies over alle aspecten van het spel.

 


Kenmerken

Holes: 18

Type: Resort course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 6274 meter

Handicap m/v: 54/54

Ontwerp: Francisco Lopez Segales - 1994

 

U kunt natuurlijk ook op meerdere golfbanen in de regio spelen. Geef altijd uw wensen op en u krijgt een offerte op maat!

Golfvakantie naar Hotel Be Live Collection Son Antem *****

7 overnachtingen o.b.v. Logies + ontbijt

3 green fees p.p.

Opties:

Extra green fee(s)

 

U kunt deze golfvakantie volledig naar wens samenstellen

Meer/minder overnachtingen - Meer green fees - half pension?

U bepaalt! Vraag om een passende offerte.Offerte aanvragen