Hotel Vidago Palace Golf Spa & Wellness *****

Golfen

Hotel Vidago Palace Golf Spa & Wellness *****

 

Het Vidago Palace Hotel biedt elegante ruimtes die ideaal zijn om samen tijd door te brengen en te genieten van het leven, in comfort dat subliem wordt weergegeven door nauwgezette aandacht voor detail. Prachtige materialen, pluche tapijten, stijlvol behang, verfijnde architectuur en perfecte afwerkingen maken het Vidago Palace Hotel uniek in de wereld!

In het Vidago Palace Hotel is elke kamer individueel: de cultus van detail wordt zeer serieus genomen! Met een onovertroffen comfort, voert elk element ons terug naar een sfeer van vervlogen tijden, toen elegantie en verfijning van essentieel belang waren.

Kamers die uitnodigen om te dromen
Het Vidago Palace Hotel biedt kamers in drie categorieën: Klassiek, Superior en Privilege. Elk type heeft gemeenschappelijke kenmerken, in het kader van een perfect verblijf voor een stel of een gezin.

Elegantie en verfijning
De kamers van het Vidago Palace Hotel zijn groot en toch gezellig, versterkt door kenmerken zoals prachtige wandtapijten van Beiriz, aantrekkelijke chaise longues, royale badkamers, de meeste met natuurlijk licht, verfijnd sanitair en details in de Britse stijl die doet denken aan de Belle Époque .

Aan beide zijden van het hotel kijkt u uit op het park, waar tientallen soorten eeuwenoude bomen – inheems en exotisch – een prachtige beschermende koepel lijken te vormen. Het Vidago Palace Hotel biedt in totaal 70 kamers en suites. Er zijn 41 Classic kamers beschikbaar, 16 Superior kamers, 3 Privilege kamers, 6 Junior Suites en 4 Suites.

 

Vidago Golf Club

 

De uitstekende Vidago Palace-golfbaan is opnieuw ontworpen door Cameron & Powell van een origineel van Mackenzie Ross, gebouwd in 1936. De baan is nu volledig herbouwd volgens de USGA-specificaties voor greens en tees, en is omgevormd tot een Par 72. De baan is nu geschikt voor internationale kampioenschappen, met behoud van de identiteit van het oorspronkelijke ontwerp en een getrouwe weerspiegeling van de schoonheid.

De kenmerken zijn onder meer tees en greens van hoog niveau, strategische ligging van bunkers en greens die een perfect zicht vereisen om hun oneffenheden te beoordelen. Als gevolg hiervan zal de golfbaan van Vidago Palace de meest ervaren speler verrassen en uitdagen.

In de golfbaan zijn er grote contrasten die het bijzondere respect voor de natuurlijke omgeving gemeen hebben. Een kenmerk van deze baan zijn de keermuren bij alle tees, gebouwd in lokale steen en eeuwenoude bomen. De eerste vier holes die in het honderdjarige Vidago Palace worden gespeeld, anticiperen op de volgende 11, helemaal opnieuw gebouwd in de Oura-vallei. De laatste 3 worden gespeeld in het bovenste deel van de baan met het geweldige en magnifieke uitzicht op heuvels en dorpen. Elke hole is een uitdaging en elk van de laatste 9 is compleet anders dan de vorige, dus golfers kunnen testen en genieten van het volledige scala aan slagen.

De onlangs uitgebreide baan omvat een golfacademie, een driving range van 340 meter, een chipping zone en 2 putting greens. Buggy's, trolleys, elektrische trolleys en clubverhuur zijn verkrijgbaar bij het Club House.

De dresscode vereist dat overhemden kragen en mouwen hebben. Het dragen van jeans en trainingspakken op het veld is niet toegestaan. Het is ook verplicht om zachte spikes te gebruiken.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 6308 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Mackenzie Ross / Cameron & Powell

 

U kunt natuurlijk ook op meerdere golfbanen in de regio spelen. Geef altijd uw wensen op en u krijgt een offerte op maat!

Golfvakantie naar Hotel Vidago Palace Golf Spa & Wellness *****

 

7 overnachtingen o.b.v. Logies + ontbijt

3 green fees p.p.

Opties:

Extra green fee(s)

 

U kunt deze golfvakantie volledig naar wens samenstellen

Meer/minder overnachtingen - Meer green fees - half pension?

U bepaalt! Vraag om een passende offerte.Offerte aanvragen