Hotel Porto Bay Serra Golf ****

Golfen

Hotel Porto Bay Serra Golf ****

 

Houdt u van weelderig groen, attent personeel en een golfen op een prachtige locatie? Kijk dan niet verder. Hotel Porto Bay Serra Golf is gelegen in het charmante dorpje Santo da Serra op slechts 10 minuten van de Atlantische Oceaan, omgeven door het prachtige Laurissilva bos, in 1999 geclassificeerd als werelderfgoed.

Een deel van de geschiedenis
Porto Bay Serra Golf is het resultaat van een volledige renovatie van een Madeira "Quinta" uit 1920 dat nu meer dan vier generaties tot dezelfde familie behoort. In de jaren 1940 werd het gebouw theehuis "Casa de Chá do Santo da Serra" en later Golf Club House.

Generaties van vriendelijkheid
De kamers zijn licht en ruim en volgens traditionele standaard ingericht. Ze bieden alles om uw vakantie zo comfortabel mogelijk te maken, evenals een kabel tv voor momenten dat u het wereldnieuws wilt volgen. De familie runt nog steeds het hotel en de individuele touch is zeer duidelijk aanwezig. "Wat het werkelijk bijzonder maakt is de charmante en zeer persoonlijke service." (Tripadvisor)
 
Belangrijkste redenen om te kiezen voor Hotel Porto Bay Serra Golf
1. 12e golfbaan in de top 100 banen van Europa
2. Vriendelijk, door familie gerund hotel met een persoonlijk tintje
3. Landelijke locatie omringd door een prachtig Werelderfgoed bos

 

Santo da Serra Golf

 

De Santo da Serra Golf Course werd gebouwd in 1937 en werd succesvol herontworpen in 1991 door de beroemde golfbaan architect Robert Trent Jones. Hij realiseerde een adembenemend en geheel nieuwe golfbaan met 27 holes, geïntegreerd in een prachtige door de natuur gecreëerde omgeving.

De Clube de Golf do Santo da Serra is gerangschikt in de Top 100 banen in Europa en heeft de meest prestigieuze toernooien van Madeira gehost, met inbegrip van de Madeira Open, onderdeel van de PGA European Tour Circuit sinds 1993. De baan heeft dit niveau niet alleen te danken aan zijn toernooien, maar ook aan de dagelijkse bezoekers, die de baan van ´internationaal niveau´ betitelen. Santo da Serra is verkozen als de 12e beste golfbaan onder de 75 bestaande banen in Portugal. Mede door het gematigde klimaat, het hele jaar door, is Santo da Serra een uitzonderlijke plek waar 12 maanden per jaar heerlijk gegolfd kan worden.

Drie negen holes banen
De banen Machico en Desertas worden gewoonlijk gespeeld op het Madeira Open. De Serras Course is iets vlakker. Met vier optionele tees op elke hole, kan de speler kiezen uit verschillende spelniveaus die ofwel kunnen leiden tot een eenvoudig, ontspannen spel of tot een meer uitdagende test.

Clube de Golf Santo da Serra is gewoon verbluffend. Het heeft een bergachtige lay-out met heel open holes. De strakke, met bomen omzoomde ´doglegs´, zijn ´omlijst´ door de prachtige vergezichten over de Atlantische Oceaan. Deze baan is van het begin tot het eind betoverend. De totale baan moet gezien worden als een echte botanische tuin, versierd met vier prachtige meren, vol met bomen die schaduw geven aan de schitterende Atlantische zon.

De baan ligt op slechts 10 minuten van de luchthaven en 20 minuten van het centrum van Funchal.

 


Kenmerken

Holes: 18

Type: Links course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: nee

Lengte: 6092 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Robert Trent Jones Sr - 1991

 

U kunt natuurlijk ook op meerdere golfbanen in de regio spelen. Geef altijd uw wensen op en u krijgt een offerte op maat!

Golfvakantie naar Hotel Porto Bay Serra Golf ****

7 overnachtingen o.b.v. Logies + ontbijt

3 green fees p.p.

Opties:

Extra green fee(s)

 

U kunt deze golfvakantie volledig naar wens samenstellen

Meer/minder overnachtingen - Meer green fees - half pension?

U bepaalt! Vraag om een passende offerte.Offerte aanvragen