Praia d´el Rey Golf resort - The Village ****

Golfen

Praia d´el Rey Golf resort - The Village ****

 

Het exclusieve Praia D'El Rey Golf & Beach Resort biedt vele gouden stranden, twee golfbanen van wereldklasse en lange dagen vol zon.

Het resort ligt aan de ongerepte kust van de Portugese Zilverkust en biedt een scala aan spectaculaire villa's, vakantieverblijven en natuurlijk de luxe accommodatie van het 5-sterren Marriott Hotel.

De Praia d´el Rey championship golfbaan is het middelpunt van het resort en behoudt zijn reputatie als een van de topbanen in Europa. Slechts 50 minuten van het kosmopolitische Lissabon, is Praia D'El Rey een resort van wereldklasse in de Portugese zon!

U kunt kiezen uit een appartement met 1, 2 of 3 slaapkamers met uitzicht op de prachtige tuinen of aan de oceaan. Of misschien kiest u toch voor een herenhuis?


Verken de bezienswaardigheden
Het is gemakkelijk om de geschiedenis en cultuur van de regio, verweven in de moderne levensstijl van de vriendelijke lokale bevolking te verkennen. Binnen handbereik vindt u traditionele musea en galeries, maar u kunt het uitbreiden met een bezoekje aan het Caldas da Rainha thermaal bad, het middeleeuwse dorp Obidos of bewonder en vereer de Heilige Fatima. U kunt ook heerlijk ontspannen aan de zandstranden van Peniche en Baleal.

Belangrijkste redenen om te kiezen voor het Praia D'el Rey Resort - The village
1. Fantastisch gelegen uitdagende golfbanen van wereldklasse
2. Gouden stranden
3. Een overvloed aan culturele, historische en architectonische bezienswaardigheden binnen handbereik

 

West Cliffs Golf

 

De natuur is er in overvloed en vanuit elke hole is er een prachtig uitzicht over de Atlantische Oceaan en de lagune van Óbidos.

Ongerept
Het gevarieerde landschap en natuurlijke landschap werd zo ongestoord mogelijk verlaten om een unieke 18-holes golfbaan van wereldklasse te creëren langs de zilveren kust.

Het bestaande terrein is "natuurlijk glooiende zandduinen en kustvegetatie" afgewisseld met gebieden met dennenbossen met uitzicht op zee vanaf verschillende hoogten boven de kliffen en permanent uitzicht op de Atlantische Oceaan en de nabijgelegen Lagos van Óbidos.

De baanindeling is het resultaat van een langetermijnstudie van de terreinomstandigheden en -kenmerken om de natuurlijke schoonheid en het ecologische evenwicht van de site te behouden. Het was altijd hier. We hebben de natuur hier geperfectioneerd.

 


Kenmerken

Holes: 18

Type: Links course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 6382 meter

Handicap m/v: 36/36

Ontwerp: Cynthia Dye - 201

 

U kunt natuurlijk ook op meerdere golfbanen in de regio spelen. Geef altijd uw wensen op en u krijgt een offerte op maat!

Golfvakantie naar Praia d´el Rey Golf resort - The Village ****

7 overnachtingen o.b.v. Self catering

3 green fees p.p.

Opties:

Extra green fee(s)

 

U kunt deze golfvakantie volledig naar wens samenstellen

Meer/minder overnachtingen - Meer green fees - half pension?

U bepaalt! Vraag om een passende offerte.Offerte aanvragen