Hotel Royal Obidos Spa & Golf Resort *****

Golfen

Hotel Royal Obidos Spa & Golf Resort *****

 

Een beetje van dit, een beetje van dat en meer, hoe zou u zich voelen tijdens een perfecte vakantie? Obidos, een middeleeuwse stad, eens een trouwcadeau voor een koningin en een van Portugals 7 wonderen.

 

Hier in Hotel Royal Obidos Spa & Golf Resort ligt alles aan uw voeten. Ongelooflijk mooie stranden, meer dan 300 dagen zon per jaar, kleine stadjes als Óbidos met een mooi historisch kasteel, monumenten, standbeelden, musea en beschermd erfgoed van UNESCO, dit alles vindt u op slechts 50 minuten van de internationale luchthaven van Lissabon. En niet te vergeten de stad Lissabon met zijn romantische oude tram en de historie die men in deze beroemde oude haven kan opsnuiven.
 
Laat u verwennen
Prachtige moderne kamers met hun vijf sterren comfort bevatten alles wat u nodig heeft. Schitterend uitzicht op de Atlantische Oceaan en het geluid van de golven is gewoon de therapie u nodig heeft om de stress achter te laten. Als er nog meer nodig is, dan is er de Spa met allerlei behandelingen om u te ontlasten van alle pijntjes en ongemakken.

Vijf sterren comfort
U vindt een ruime keuze aan bars en restaurants, zowel in het hotel als in het clubhuis van de golfbaan. Hier vindt u niet alleen fantastische streek- en internationale gerechten, maar ook erg vriendelijk en attent personeel die graag tegemoet komen aan al uw wensen.

Een Seve Ballesteros baan
Deze championship zeezicht heide baan is een must voor iedereen. Ontworpen door de golflegende Seve Ballesteros en ingehuldigd in 2012, Deze baan met zijn prachtige vergezichten en de lichte zeebries om af te koelen, is precies wat u zoekt voor een perfekte golfvakantie.
 
Belangrijkste redenen om te kiezen voor Hotel Royal Obidos Spa & Golf Resort

1. Een schitterende zonsondergang boven de Atlantische Oceaan vanaf het balkon
2. Watersport, spa en nog veel meer wordt u aangeboden op dit Resort
3. Geschiedenis overal om je heen, nooit een saai moment

 

Royal Obidos Golf

 

De Royal Obidos golfbaan profiteert van ervaring en moderne technologieën. Het ontwerp zorgt ervoor dat de baan speelbaar en nog belangrijker aangenaam is, ongeacht uw tee keuze en handicap.

De eerste negen holes bieden uitzicht op de prachtige Lagoa de Óbidos (lagune), met de 3e hole, bekend om zijn op een eiland gelegen green waarbij een zorgvuldige clubkeuze is vereist.
 
Als u aan de laatste negen begint ontkomt u er niet aan om van het adembenemende uitzicht over de Atlantische Oceaan te genieten, maar het water is hier niet alleen voor het uitzicht. Zes holes krijgen te maken met een ingewikkeld systeem van meren en stromen.

Een van de hoogtepunten is de 18e hole, par 5 van 490m, waarbij u de drive tussen de fairway bunkers moet plaatsen, om het water aan de linkerkant te vermijden. Een juiste aanpak bij de green zal voor een goede finish zorgen!

Het moderne, ruime clubhuis is de thuisbasis van de golfschool met pro shop, driving range faciliteiten, douches, kleedkamers en opslagruimte voor uw clubs.

Met ontspannende en comfortabele lounges, terrassen en The Legend Restaurant zult u een perfecte golfdag in stijl kunnen afsluiten met heerlijke drankjes, hapjes en een gastronomisch diner.

 


Kenmerken

Holes: 18

Type: Championship course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 6695 meter

Handicap m/v: 36/36

Ontwerp: Severiano Ballesteros - 2012

 

U kunt natuurlijk ook op meerdere golfbanen in de regio spelen. Geef altijd uw wensen op en u krijgt een offerte op maat!

Golfvakantie naar Hotel Royal Obidos Spa & Golf Resort

7 overnachtingen o.b.v. Logies + ontbijt

3 green fees p.p.

Opties:

Extra green fee(s)

 

U kunt deze golfvakantie volledig naar wens samenstellen

Meer/minder overnachtingen - Meer green fees - half pension?

U bepaalt! Vraag om een passende offerte.Offerte aanvragen