Bom Sucesso Golf Resort *****

Golfen

Bom Sucesso Golf Resort *****

 

BOM SUCESSO RESORT, dicht bij het middeleeuwse stadje Óbidos, aan de oevers van de lagune, vertegenwoordigt het meest ambitieuze project ontwikkeld voor toeristen in Europa. Het is ontwikkeld op basis van een concept van uitmuntendheid en maakt gebruik van hedendaagse architectuur.

 

23 Masters in Contemporary Architecture werkten samen met landschapsontwerpers om de Bom Sucesso in hetzelfde gebied te creëren, terwijl ze voldoen aan de specifieke kenmerken van elk betrokken gebied.

 

Deze erkenning van Bom Sucesso als 5-sterren resort bevestigt de leidende positie van deze ontwikkeling in relatie tot het resterende kwaliteitsaanbod in Portugal en de bijdrage aan een dergelijke strategische sector in Portugal. Alleen een aanbod van superieure en uitzonderlijke kwaliteit kan Portugal een internationale concurrentiepositie in deze sector garanderen.

 

De Guardian Bom Sucesso Golfbaan is ontworpen door Donald Steel, een van de meest prestigieuze golfarchitecten ter wereld.

 

Gelegen in een gebied van natuurlijke en uitzonderlijke schoonheid, in Óbidos, en op slechts een uur van Lissabon, strekt de fantastische 18-holes kampioenschapsgolfbaan zich uit langs het BOM SUCESSO RESORT, op een ruige helling en omgeven door de Óbidos-lagune, met fantastische en unieke uitzicht op de lagune en de Atlantische Oceaan.

 

BOM SUCESSO RESORT is gebouwd op een oppervlakte van 1 576 210 m² en bevat 601 huizen - zowel villa's als herenhuizen - een hotel met een spa, een 18-holes kampioenschapsgolfbaan, een ongeëvenaard scala aan faciliteiten en een groot ecologisch reservaat.

 

Concept
Met de hoogste normen van levenskwaliteit in het achterhoofd, werd niets aan het toeval overgelaten. Dit is een project op maat voor de veeleisende consument die houdt van een eigentijdse levensstijl, met het hele jaar door mooi weer in een land dat bekend staat om de uitzonderlijke gastvrijheid.

 

Het eindresultaat is een Stimulerend, Baanbrekend en Vernieuwend project. Uniek en adembenemend!

 

Guardian Bom Sucesso Golf

 

Deze door Donald Steel ontworpen par 72 baan is favoriet bij de moedige golfer; een strategische mind set is vereist, zelfverzekerde slagen en nauwkeurige plaatsing van de bal.

 

Omschrijving golfbaan

Ongeacht uw ervaring is dit een uitstekende baan om van het spel te genieten en uw vaardigheden te testen.

Op deze baan zult u worden geconfronteerd met alle denkbare obstakels, van lange heuvelachtige door bomen omzoomde fairways, meanderende beekjes, diepe meren, verborgen bunkers, verrassende doglegs, verhoogde greens, en nog veel meer!

De 17e hole par 5 heeft het allemaal, vanaf de tee kunt u 360°genieten van het uitzicht op het Lagoa de Óbidos meer, de Atlantische Oceaan, bergen aan de horizon en gebieden van weelderig groen bos.

De drive is een hele uitdaging, aan de linkerkant een ravijn en aan de rechterkant een out of bounds bos. Een brede bunker wacht links van de fairway, bewust ontworpen om uw keuzes te beperken bij het bedenken van de beste aanpak.

Bestudeer de dog leg en de bunkers die de verhoogde green beschermen voordat u de green benadert. Als u deze hole met een goede put en een goede score heeft verlaten mag u met recht een voldaan gevoel overhouden.

Het luxe clubhuis kijkt uit op de 18e green en is de perfecte omgeving om te ontspannen en af te schakelen, terwijl u de golfers kunt volgen naar een grand-finale.

 


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 5854 meter

Handicap m/v: 36/36

Ontwerp: Donald Steel

 

U kunt natuurlijk ook op meerdere golfbanen in de regio spelen. Geef altijd uw wensen op en u krijgt een offerte op maat!

Golfvakantie naar Bom Sucesso Golf Resort *****

7 overnachtingen o.b.v. Self catering

3 green fees p.p.

Opties:

Extra green fee(s)

 

U kunt deze golfvakantie volledig naar wens samenstellen

Meer/minder overnachtingen - Meer green fees - half pension?

U bepaalt! Vraag om een passende offerte.Offerte aanvragen