Vale do Lobo appartementen & villas *****

Golfen

Vale do Lobo appartementen & villas *****

 

Vale do Lobo is het neusje van de zalm van het leven in de Algarve.

Welkom bij Vale do Lobo - een bestemming rijk aan ervaring en met het beste van de natuur. Hier, in de kuststreek van de Algarve in Portugal, bepalen de Atlantische Oceaan, zacht goudkleurig zand en weelderige groene dennenbossen het prachtige natuurlijke tafereel. Kies op Vale do Lobo uit appartementen met één of twee slaapkamers. Er zijn ook luxe villa´s met privé zwembad en met 2, 3 of zelfs 4 slaapkamers beschikbaar.

Vale do Lobo-ervaring
Het Vale do Lobo resort is voor diegenen die willen genieten van het buitenleven, het mediterrane klimaat, inspirerende activiteiten en de moeiteloze luxe van exclusieve faciliteiten en diensten. Het is hier allemaal te vinden, het hele jaar door.

Ontspannende luxe in de Portugese zon
Het resort wordt continu onderhouden, zodat het er altijd op zijn best uitziet. En ons 24-uurs beveiligingsteam zorgt ervoor dat iedereen kan genieten van een probleemloze omgeving. Voor ons geldt: hoe meer we kunnen doen, hoe minder u hoeft te doen, zodat u kunt genieten van uw tijd bij ons.

Binnen onze 450 hectare vindt u beschermde natuur, gouden zandstranden, fitness- en wellnesscentra, twee 18-holes golfbanen, een tennisacademie, Horeca en vele andere hoogtepunten om het hele gezin actief en blij te houden.

Golf
Deel in onze passie voor golf bij Vale do Lobo. Geniet van onze twee 18-holes kampioenschapsgolfbanen, onze beroemde golfclub

 

Vale do Lobo Golf - Royal en Ocean

 

Golf bij Vale do Lobo is een van de iconen van de Algarve. Geniet van de uitdaging van deze golfbanen met uitzicht op de oceaan.

De Royal course
De Royal Golf Course heeft glooiende fairways te midden van pijnbomen en prachtige meren omringd door wilde bloemen. De Royal Golf Course beschikt over de bijna eilandgreen van de 9e hole en de beroemde 16e hole waarbij een klif moet worden bedwongen, een van de meest iconische holes ter wereld, dat het ware symbool van golf in de Algarve is geworden.

De Ocean course
De Ocean Golf Course heeft golvende fairways die langs het natuurreservaat lopen, voordat ze langzaam naar de oevers van de Atlantische Oceaan leiden. De voorste negen bevinden zich op een licht heuvelachtig land dat kenmerkend is voor Vale do Lobo, omgeven door pijnbomen met uitzicht op zee vanuit verschillende holes. Vooral de achterste negen worden gekenmerkt door een spectaculair uitzicht op de oceaan, met enkele holes die bijna tot aan het strand reiken. Bij het bereiken van de top van de heuvel op de 11e, komen spelers plotseling bij een uitzicht dat geschikt is om de meest geconcentreerde golfer de adem te benemen. De fairway loopt recht naar beneden in de richting van het strand en, voor de volgende paar holes, zullen prachtige uitzichten en Atlantische briesjes de ronde van een speler gegarandeerd opwindend maken, zelfs als zijn spel beneden verwachting is.

De onvergetelijke ervaring op de holes zet zich voort in het clubhuis. Hier vind je de golfshop, Fitnesscentrum, kleedruimtes en lockers. Clubs, buggy- en trolleyverhuur is ook beschikbaar.

Het altijd populaire Spikes Restaurant en de bar maken het clubhuis een uitnodigende bestemming voor zowel golfers als niet-spelers.


Kenmerken Vale do Lobo - Royal course

Holes: 18

Type: Championship course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 5650 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Sir Henry Cotton, Rocky Roquemore

 

U kunt natuurlijk ook op meerdere golfbanen in de regio spelen. Geef altijd uw wensen op en u krijgt een offerte op maat!

Golfvakantie naar Vale do Lobo appartementen & villas *****

 

7 overnachtingen o.b.v. Self catering

3 green fees p.p.

Opties:

Extra green fee(s)

 

U kunt deze golfvakantie volledig naar wens samenstellen

Meer/minder overnachtingen - Meer green fees - half pension?

U bepaalt! Vraag om een passende offerte.Offerte aanvragen