Tivoli Carvoeiro Algarve Resort ****

Golfen

Tivoli Carvoeiro Algarve Resort ****

 

Tivoli Carvoeiro Algarve Resort waar de charme van de ware Algarve en de hoogste definitie van gastvrijheid elkaar ontmoeten.

Maak kennis met een onontdekte kant van luxe aan de kust met schitterend uitzicht over de Atlantische Oceaan. Dit volledig gerenoveerde hotel en -resort zorgt voor een spectaculaire vakantie.

Na een uitgebreid verbouwingsproject van vijf maanden, beschikt Tivoli Carvoeiro Algarve Resort over een verbluffend aantal van 248 gerenoveerde kamers en suites met een eigen balkon. Profiteer van de onberispelijke faciliteiten, van elegant gastronomisch eten tot de Tivoli Spa en een eersteklas fitnesscentrum met hetzelfde enthousiasme en warme service die van de Tivoli Carvoeiro gedurende een kwarteeuw een belangrijk hotel heeft gemaakt.

Het resort ligt verscholen op een heuvelachtige kust van het pittoreske Carvoeiro, op slechts 10 minuten lopen van het dorpscentrum en strand. Het ligt op 54 km van de internationale luchthaven van Faro en op 275 km van de internationale luchthaven van Lissabon.

Openbaar vervoer is beschikbaar op slechts een steenworp afstand van het hotel

 

Salgados Golf

 

Laat het landschap u niet uit uw concentratie halen! Immers, ondanks de schitterende omgeving is Herdade dos Salgados Golf veel meer dan een prettig uitzicht. Salgados is een uitdagende golfbaan met interessante waterhindernissen zelfs voor ervaren golfers.

De baan, een 6080 meter links course met veel waterhindernissen, vergt veel vaardigheid bij de benadering van de greens. Ook een goede drive is essentieel om goede resultaten te bereiken. Dit maakt Salgados een aangename baan, vooral voor de meer ervaren golfers.

De baan ligt in het vlakke land achter het strand van Praia de Gale. Het natuurlijke karakter van de baan is te vergelijken met een typisch links baan maar daaraan is de zon toegevoegd. Het is een vrij open terrein, met veel waterpartijen, waardoor de elementen van invloed kunnen zijn op uw spel.

Herdade dos Salgados Golf is gelegen in het centrum van de Algarve, vlakbij Albufeira, op 30 minuten van het internationale vliegveld van Faro en op 10 minuten van de afrit van de A2, twee uur rijden van Lissabon en 5 minuten van het centrum van Albufeira.

Clubhuis
Het clubhuis is gerenoveerd en brengt nu ´nieuw leven´ aan 19e hole. Nieuwe faciliteiten zoals het restaurant, bar en terras, Spa, exclusieve kleedkamers en baden en een videohal, zijn het perfecte scenario voor degenen die golf zien als een combinatie van sport en ontspanning.

Vogels
Een golfbaan als Salgados dient bijna als een natuurreservaat, het verstrekt onderdak, water en voedsel aan veel vogels. Authentieke soorten vegetatie trekken vogels, hoe meer inheemse planten er zijn, hoe meer vogels er zullen zijn. Hoewel er duidelijke schommelingen zijn in het aantal en de frequentie, strijken er steeds meer vogels neer op Salgados. Ze doen dit omdat de locatie uitnodigt maar ook omdat veel zeldzame soorten terug komen vanwege de verschillende natuurlijke elementen die dit territorium hen biedt. De beste momenten om de vogels te spotten is tijdens zonsopgang en zonsondergang.

 


Kenmerken

Holes: 18

Type: Links course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: nee

Lengte: 6080 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Pedro Vasconcelos

 

U kunt natuurlijk ook op meerdere golfbanen in de regio spelen. Geef altijd uw wensen op en u krijgt een offerte op maat!

Golfvakantie naar Tivoli Carvoeiro Algarve Resort ****

7 overnachtingen o.b.v. Logies + ontbijt

3 green fees p.p.

Opties:

Extra green fee(s)

 

U kunt deze golfvakantie volledig naar wens samenstellen

Meer/minder overnachtingen - Meer green fees - half pension?

U bepaalt! Vraag om een passende offerte.Offerte aanvragen