Salgados Palm Village Resort *****

Golfen

Salgados Palm Village Resort *****

 

Het Salgados Palm Village Resort, gelegen aan de Herdade dos Salgados, tussen de golfbaan en het strand van Salgados, is de perfecte keuze voor gezinnen met kinderen.

Op basis van all-inclusive is het Salgados Palm Village een authentiek paradijs voor een unieke vakantie. Het is een resort met veel sportieve activiteiten waar u fantastische diners kunt ervaren met geweldig seizoensgebonden entertainment, voor volwassenen en kinderen, en de uitdagende Salgados-golfbaan.

Het resort biedt ook 10 zwembaden, 4 voor kinderen, verspreid door uitgestrekte tuinen, diverse restaurants en bars, een fitnessruimte in de buitenlucht, een kinderclub, een speeltuin en een volleybalveld.

Het strand van Salgados ligt op korte loopafstand of als u liever heeft, is de gratis toeristentrein een must-see, vooral voor de kleintjes (seizoensgebonden) naar het strand Galé-Oeste. Dit is een resort dat geschikt is voor gezinnen waar alle details van pas komen voor een echt gelukkige en onvergetelijke vakantie.

Het Salgados Palm Village bevindt zich in de centrale Algarve, dicht bij de bekende stad Albufeira. Ze zijn gemakkelijk te bereiken: op slechts 15 minuten rijden van de snelwegen A2 en A22 en 30 minuten van de internationale luchthaven van Faro.

 

Salgados Golf

 

Laat het landschap u niet uit uw concentratie halen! Immers, ondanks de schitterende omgeving is Herdade dos Salgados Golf veel meer dan een prettig uitzicht. Salgados is een uitdagende golfbaan met interessante waterhindernissen zelfs voor ervaren golfers.

De baan, een 6080 meter links course met veel waterhindernissen, vergt veel vaardigheid bij de benadering van de greens. Ook een goede drive is essentieel om goede resultaten te bereiken. Dit maakt Salgados een aangename baan, vooral voor de meer ervaren golfers.

De baan ligt in het vlakke land achter het strand van Praia de Gale. Het natuurlijke karakter van de baan is te vergelijken met een typisch links baan maar daaraan is de zon toegevoegd. Het is een vrij open terrein, met veel waterpartijen, waardoor de elementen van invloed kunnen zijn op uw spel.

Herdade dos Salgados Golf is gelegen in het centrum van de Algarve, vlakbij Albufeira, op 30 minuten van het internationale vliegveld van Faro en op 10 minuten van de afrit van de A2, twee uur rijden van Lissabon en 5 minuten van het centrum van Albufeira.

Clubhuis
Het clubhuis is gerenoveerd en brengt nu ´nieuw leven´ aan 19e hole. Nieuwe faciliteiten zoals het restaurant, bar en terras, Spa, exclusieve kleedkamers en baden en een videohal, zijn het perfecte scenario voor degenen die golf zien als een combinatie van sport en ontspanning.

Vogels
Een golfbaan als Salgados dient bijna als een natuurreservaat, het verstrekt onderdak, water en voedsel aan veel vogels. Authentieke soorten vegetatie trekken vogels, hoe meer inheemse planten er zijn, hoe meer vogels er zullen zijn. Hoewel er duidelijke schommelingen zijn in het aantal en de frequentie, strijken er steeds meer vogels neer op Salgados. Ze doen dit omdat de locatie uitnodigt maar ook omdat veel zeldzame soorten terug komen vanwege de verschillende natuurlijke elementen die dit territorium hen biedt. De beste momenten om de vogels te spotten is tijdens zonsopgang en zonsondergang.

 


Kenmerken

Holes: 18

Type: Links course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: nee

Lengte: 6080 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Pedro Vasconcelos

 

U kunt natuurlijk ook op meerdere golfbanen in de regio spelen. Geef altijd uw wensen op en u krijgt een offerte op maat!

Golfvakantie naar Salgados Palm Village Resort *****

7 overnachtingen o.b.v. All inclusive

3 green fees p.p.

Opties:

Extra green fee(s)

 

U kunt deze golfvakantie volledig naar wens samenstellen

Meer/minder overnachtingen - Meer green fees - half pension?

U bepaalt! Vraag om een passende offerte.Offerte aanvragen