Salema Beach Village ****

Golfen

Salema Beach Village ****

 

Het strand van Salema werd uitgeroepen tot een van de beste geheime stranden ter wereld door het Amerikaanse tijdschrift Travel & Leisure.

Echte golfvakanties en privacy aan zee, in een van de rustigste en meest afgezonderde stranden van Portugal, dat is wat u kunt verwachten van Salema Beach Village in de Algarve.

Townhouses op basis van Self Catering
114 herenhuizen met 2 en 3 slaapkamers, gekenmerkt door een ruim interieur en comfort, door moderne, eenvoudige en gezellige decoratielijnen en door royale balkons en terrassen voor maximaal zonlicht. Het complex is uitgerust met alle faciliteiten om families of vriendengroepen te ontvangen. Het heeft ook een buitenzwembad en een snackbar bij het zwembad (seizoensgebonden).

Het complex Salema Beach Village ligt op slechts 500 meter van het strand, op een fantastische locatie in het kleine vissersdorpje Salema, in het graafschap Vila do Bispo. Het dorp is nog steeds authentiek en ver weg van het massatoerisme van de kust van de Algarve, met hun visserstradities, smalle straatjes en witgekalkte huizen. Wandel over de strandpromenade, verlies uzelf in het fijne gouden zandstrand of geniet gewoon van de unieke schoonheid van de zonsondergang vanaf het strand van Salema.

Het Salema Beach Village stelt u in staat om pittoreske vakanties in een geheime Algarve te ervaren met het comfort en de gastvrijheid die u verdient. Hier heerst privacy en uitzicht op zee, in een landschap dat de perfecte vakantieprentbriefkaart illustreert met de blauwe zee die contrasteert met de witte tinten van de villa's.

Speel golf, breng uw dagen door op het strand of ontspan bij het zwembad als u dat liever hebt. Wat uw keuze ook mag zijn, één ding is zeker: het geheim en de authenticiteit van het dorp Salema en Salema Beach Village zullen uw vakantie veranderen in een kostbare verborgen schat die u wilt ontdekken en herhalen, blijven na uw verblijf.

 

Santo Antonio Golf

 

De golfbaan Santo Antonio ligt in de buurt van het vissersdorpje Salema, in de buurt van Sagres - een van de belangrijkste plaatsen in de Portugese en Europese geschiedenis - en dicht bij het natuurreservaat Costa Vicentina.

Een golvende baan met enkele hellende fairways, met name aan de voorkant negen. Kleine goed gebunkerde greens, veel nabije meren op de achterste negen, die een goede mate van nauwkeurigheid vereisen. De baan is perfect geïntegreerd in het landschap.

De Golf Santo Antonio Golfbaan is ontworpen door Pepe Gancedo, een van de beroemdste architecten van Spanje, wiens filosofie van golfbaanconstructie een minimale aanpassing aan het bestaande terrein inhoudt. De Santo Antonio-golfbaan loopt over heuvels achter het vissersdorpje Salema, vlakbij het historische stadje Lagos en niet ver van het natuurreservaat Costa Vicentina.

Om met nauwkeurige precisie te spelen
De eerste hole van Santo Antonio Golf Course, 306 meter voor een par 4, presenteert een veeleisend schot om de ronde te beginnen, voor diegenen die in slechts twee schoten de green willen bereiken. Hole 5 is een par 3 van slechts 112 meter, hoewel kort, het is noodzakelijk om op de green te schieten, want er zijn scherpe hellingen aan alle kanten, waardoor par moeilijk wordt als de green wordt gemist.

De par 5 9th behoort tot de zwaarste holes ooit ontworpen. Op 490 meter is het derde schot steil heuvelopwaarts en over een ravijn.

Een fascinerende diversiteit
Op de tweede negen van Golf Santo Antonio is het hoogtepunt hole 11 a green beschermd door water, en wordt onmiddellijk gevolgd door een par 5 die de "Valley of the Wells" oploopt naar een andere goed beschermde green. Nadat je langs de "Lost Valley" van de par 4 14e hebt gespeeld, met zijn spectaculaire uitzichten op het dorp Figueira en de zee, sta je voor de dramatische tee-shot van de par 3 15e. Hier, op de tee, krijgen spelers een indrukwekkend uitzicht op een groot, schilderachtig meer dat moet worden gedragen om de brede, maar ondiepe, groene te bereiken.

Water komt opnieuw op de 16e en 17e plaats waar gedurfde, maar accurate, tee shots voor de dapperen dividenden zullen plukken, hoewel beide holes ook een beloning blijken te zijn voor golfers met hogere handicaps.

Een ander opvallende hole in de golfbaan Golf Santo Antonio is nummer 18, een fantastisch afwerkingshole, precies onder het clubhuis. De lijn loopt recht over de grote dennenboom heen die de nadering van het verhoogde amfitheatergroen vormt, waar al je golfmaatjes zeker naar kijken. Er gaat niets boven een beetje druk aan de finish!

Het clubhuis van Santo Antonio Golf Course is typisch Portugees en biedt een spectaculair panoramisch uitzicht over de bergen en de zee, en ook een algemeen beeld over een groot deel van de baan.

 


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 71

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 5712 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Pepe Gancedo - 1987

 

U kunt natuurlijk ook op meerdere golfbanen in de regio spelen. Geef altijd uw wensen op en u krijgt een offerte op maat!

Golfvakantie naar Salema Beach Village

7 overnachtingen o.b.v. Self catering

3 green fees p.p.

Opties:

Extra green fee(s)

 

U kunt deze golfvakantie volledig naar wens samenstellen

Meer/minder overnachtingen - Meer green fees - half pension?

U bepaalt! Vraag om een passende offerte.Offerte aanvragen