Residence Tivoli Victoria - appartement ****

Golfen

Residence Tivoli Victoria - appartement ****

 

Buitengewoon luxe appartementen met de services en faciliteiten van een 5* hotel.

Tivoli Victoria Residences biedt véél meer dan alleen exclusieve (golf)vakanties; een buitengewone ervaring. Naast het nieuwe en glamoureuze hotel Anantara Victoria, in Vilamoura, hebben we nu alles wat u zoekt voor een geweldige zomer- of golfvakantie met de familie, vrienden of competitieteam.

In Tivoli Victoria Residences combineert u in de 4 of 6 persoon suites, het comfort van "thuis" met een uitzonderlijke hotel service. Geniet van de unieke privileges van het Anatara Victoria in het golfmekka Vilamoura. Breng uw familie, vrienden of golfteam naar de Algarve voor een onvergetelijke (golf)vakantie!

Het complex is ontworpen door Andre Jordanië, de oprichter van Quinta do Lago en de belangrijkste promotor van de toeristische ontwikkelingen in Portugal, en ligt naast het clubhuis van de Dom Pedro Victoria Golf Club (75m), en de Laguna en Millennium Clubhouse (500m). Het resort is gelegen op slechts 30 minuten van Faro Internationale Luchthaven, en biedt ruimte en privacy. Op deze bevoorrechte locatie naast het Anantara Victoria Hotel en op slechts 5 minuten van het centrum van Vilamoura, kunt u gebruik maken van een luxe appartement én profiteren van het comfort en de diensten van een vijf sterren hotel.

Accommodatie
De Tivoli Victoria Residences biedt 145 luxe twee - en drie slaapkamer appartementen. 

Alle appartementen zijn extra uitgerust met:
Verwarmde vloer in badkamer
Verwarmde handdoekhouders in de hoofd badkamer
200L Heater en zonnepanelen voor de verwarming van water
Stil alarm aangesloten op centrale Beveiligingsbedrijf en Politie
Parkeerplaats in garage (2 plaatsen per appartement)

Er is een dagelijkse shuttle service naar het centrum van Vilamoura, de golfbanen en het strand.

Golf
Meer dan alleen een rondje golf, een uitdagende ervaring! Met een bevoorrechte locatie in Vilamoura in de Algarve, is Tivoli Victoria de perfecte keuze voor iedereen die een fantastisch ontspannen verblijf wil combineren met een aantal goede golf rondes. Tivoli Victoria ligt op loopafstand van 3 golfbanen: de Dom Pedro Victoria Golf Course, ontworpen door Arnold Palmer, de Millennium course en Laguna course. Dit hotel is gespecialiseerd in golf, het Tivoli Victoria heeft een Golf receptie, exclusieve kleedkamers met directe ingang naar de ondergrondse buggy park met weer een directe toegang tot de Victoria Golf course.

 

Dom Pedro Golf - Victoria course

 

De vorige eigenaar heeft 18 miljoen euro in de door Arnold Palmer, één van de grootste legendes van de sport, ontworpen Dom Pedro Victoria Golf Club geïnvesteerd. Dit was het meest ambitieuze golf project in Portugal, en was erop gericht één van de beste golf complexen in heel Europa te worden.

De Victoria Clube de Golfe is de vijfde baan op Vilamoura en is de meest exclusieve op het resort. Hiermee is het resort dé ideale plaats in de Algarve en Portugal geworden voor het houden van de internationale top toernooien. Palmer, wiens bedrijf wereldwijd zo´n 500 banen heeft ontworpen, is Europa's grootste golfbaan bouwer en is met de realisatie van de Victoria Course en Sourthern Golf ´bekroond´ met het bouwcontract.

Dom Pedro Victoria Golf Course is een 18-hole, par 72 championship baan, met een lengte van 6.609 meter vanaf de back tees. Verschillende mooi aangelegde meren dienen als hindernis voor de spelers en als waterreservoirs voor de irrigatie van de baan.

De Victoria Clube de Golfe baan is aangelegd over nagenoeg vlak terrein, van zo'n 90 hectare groot. Het ontwerp bevat een reeks van heuvels, speciaal aangelegd om een mooi landschap aan de horizon te zien, dit detail verrijkt de baan met een gevoel van beweging en harmonie . De reeks van prachtige meren en watervallen draagt ook bij aan een aantrekkelijke achtergrond tijdens het bespelen van de baan.

Dit is op dit moment de langste 18 holes golfbaan in Portugal en belooft een opmerkelijke golfbaan in Europa te zijn. Elke hole heeft een minimum van vijf tees waar vandaan gespeeld kan worden, hierdoor is de baan geschikt voor golfers van alle handicap niveaus. Voordat u de baan in gaat is het aan te raden om te profiteren van de enorme putting green van ongeveer 2.500 m². Dit om gevoel te krijgen bij de green, in dat hele belangrijke laatste onderdeel van het spel.

Dom Pedro Golf is op dit moment de belangrijkste speler op de Portugese markt voor exclusief golftoerisme. Het bezit en beheert een van de grootste golfbaancollecties in Europa. Dom Pedro Golf biedt de keuze tussen acht kampioenschapsbanen, waaronder de "famous five" van Vilamoura in de Algarve, Dom Pedro Victoria, waar de Portugal Masters in 2007-2009 plaatsvonden; De Dom Pedro Old Course; Pinhal;  Laguna; en Millennium.

 


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: nee

Lengte: 6609 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Arnold Palmer

 

U kunt natuurlijk ook op meerdere golfbanen in de regio spelen. Geef altijd uw wensen op en u krijgt een offerte op maat!

Golfvakantie naar Residence Tivoli Victoria - appartement ****

7 overnachtingen o.b.v. Self catering

3 green fees p.p.

Opties:

Extra green fee(s)

 

U kunt deze golfvakantie volledig naar wens samenstellen

Meer/minder overnachtingen - Meer green fees - half pension?

U bepaalt! Vraag om een passende offerte.Offerte aanvragen