Morgado hotel Golf & Country Club ****

Golfen

Morgado hotel Golf & Country Club ****

 

Bij Morgado Golf & Country Club is het uitzicht ´alles´. Het uitzicht vanaf de veranda's op de golfbaan van Morgado is een van de highlights, maar de accommodaties op zich zijn ook bijzonder.

Het Morgado Golf & Country Club ligt tussen de stranden van Portimão en het Monchique-gebergte en is genesteld in een vallei tussen twee golfbanen.

Het beschikt over 98 kamers met balkons en terrassen met een weids uitzicht over de golfbanen. De kamers zijn ingericht in een moderne stijl met veel aandacht voor detail en verschillende luxe details die een gevoel van comfortabele elegantie overbrengen.

Golfers van alle niveaus zullen zich hier zeker thuis voelen. De Golf Academy in het Clubhouse heeft alles wat je nodig hebt om je slagen te verfijnen, inclusief privé- of groepslessen. De niet-speler in uw groep, en golfers die van plan zijn om te ontspannen tussen de rondes, zullen genieten van de vier zwembaden van de Morgado Golf & Country Club (twee voor kinderen), een bar en een restaurant.

En er is genoeg om u ook van de golfbaan af te houden. Van de beroemde stranden van Portimão tot de natuurlijke schoonheid van het Monchique-gebergte, er is genoeg te zien en te beleven.

98 kamers
De kamers zijn ingericht in een moderne stijl met veel aandacht voor detail en verschillende luxe details die een gevoel van comfortabele elegantie geven. Alle kamers bieden een prachtig uitzicht op de golfbaan Morgado. Voor uw comfort zijn ze uitgerust met een lcd-tv met satellietzenders, airconditioning, centrale verwarming, een kluisje, een minibar, een telefoon, een haardroger en een vergrotende spiegel.

 

Morgado Golf

 

Met platte fairways en bunkers met Schotse inspiratie - maar in plaats van langs de kust zoals de traditionele links, is het in een park gesitueerd.

Omringd door de natuur, zijn landbouwvelden, in het typische Barrocal landschap van de Algare, verscholen tussen het heuvelachtige binnenland en de kust, met volop patrijzen en konijnen zijn dit de kenmerken van de Morgado-golfbaan. Tussen Portimão en Monchique, in een van de prachtige en grotendeels onbekende valleien van het achterland van de Algarve, is deze baan een uitdaging zowel voor degenen die hun eerste stappen zetten in golf als voor meer ervaren spelers die hun techniek willen testen of verbeteren.

De scorekaart heeft een par van 73 slagen, hoewel de lengte van de ronde wordt verzacht door de royale breedte van de fairways. De minder goede slagen kunnen echter worden bestraft door een van de vele bunkers die over de baan zijn verdeeld.

Omringd door traditionele soorten bomen die de regio kenmerken, zoals citrus- en olijfbomen, wordt de speler bij Morgado ondergedompeld in een kalme en serene sfeer.

 


Kenmerken

Holes: 18

Type: Championship course

Par: 73

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 6433 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Europe Golf design - 2003

 

U kunt natuurlijk ook op meerdere golfbanen in de regio spelen. Geef altijd uw wensen op en u krijgt een offerte op maat!

Golfvakantie naar Morgado hotel Golf & Country Club ****

7 overnachtingen o.b.v. Logies + ontbijt

3 green fees p.p.

Opties:

Extra green fee(s)

 

U kunt deze golfvakantie volledig naar wens samenstellen

Meer/minder overnachtingen - Meer green fees - half pension?

U bepaalt! Vraag om een passende offerte.Offerte aanvragen