Hotel Sao Rafael Suites *****

Golfen

Hotel Sao Rafael Suites *****

 

De ruime balkons zijn de perfecte plek om een ​​cocktail te drinken terwijl u naar de prachtige zonsondergang kijkt. Geniet van de therapieën en massages in ons Relax Centre terwijl uw kinderen zich vermaken in de Kids Club.

Duik in een van onze buitenzwembaden en geniet van alle omliggende gebieden en andere faciliteiten, zoals golf, het strand, watersporten en themaparken. Dit is het beste van twee werelden en een ideale manier om alles wat de Algarve te bieden heeft te ontdekken.

Geniet van uw vakantie zonder zorgen in een vijf-sterren all-inclusive hotel voor het hele gezin.

Restaurants en bars
Vertrouw uw eetlust toe aan een team van professionals die u met plezier de geneugten van de moderne keuken in vier verschillende ruimtes aanbieden, verenigd door de kwaliteit van hun eten en service.

Buffetrestaurant - Met een breed scala aan smaken kunt u uw favorieten kiezen en genieten van de attente service van een team voor wie uw wensen een prioriteit zijn.

À La Carte Restaurant - "Eataly" Meer intiem, exclusiever, rustiger. Het À La Carte Restaurant "Eataly" bevindt zich in het hart van dit hotel en biedt een Italiaans menu.

Bar bij het zwembad - "Osvaldo Gastro Bar" (seizoensgebonden) Seizoensgebonden naast de zwembaden. Gedurende de dag voor een drankje en tijdens het diner biedt een thematisch menu, op smaak gebracht door de avondbries.

Lobbybar - Een cocktail, een spelletje snooker, massa's kranten, tijdschriften of boeken om rustig te lezen. Een plek om te zijn, te passeren of te blijven.

Het São Rafael Suites Hotel ligt op 10 minuten van de snelwegen A22 en A2 en op 30 minuten van de internationale luchthaven van Faro. Er zijn uitstekende winkel- en recreatiefaciliteiten in de buurt, zoals de jachthaven van Albufeira, Algarve Shopping, de Salgados-golfbaan, het natuurreservaat Salgados en waterparken.

 

Salgados Golf

 

Laat het landschap u niet uit uw concentratie halen! Immers, ondanks de schitterende omgeving is Herdade dos Salgados Golf veel meer dan een prettig uitzicht. Salgados is een uitdagende golfbaan met interessante waterhindernissen zelfs voor ervaren golfers.

De baan, een 6080 meter links course met veel waterhindernissen, vergt veel vaardigheid bij de benadering van de greens. Ook een goede drive is essentieel om goede resultaten te bereiken. Dit maakt Salgados een aangename baan, vooral voor de meer ervaren golfers.

De baan ligt in het vlakke land achter het strand van Praia de Gale. Het natuurlijke karakter van de baan is te vergelijken met een typisch links baan maar daaraan is de zon toegevoegd. Het is een vrij open terrein, met veel waterpartijen, waardoor de elementen van invloed kunnen zijn op uw spel.

Herdade dos Salgados Golf is gelegen in het centrum van de Algarve, vlakbij Albufeira, op 30 minuten van het internationale vliegveld van Faro en op 10 minuten van de afrit van de A2, twee uur rijden van Lissabon en 5 minuten van het centrum van Albufeira.

Clubhuis
Het clubhuis is gerenoveerd en brengt nu ´nieuw leven´ aan 19e hole. Nieuwe faciliteiten zoals het restaurant, bar en terras, Spa, exclusieve kleedkamers en baden en een videohal, zijn het perfecte scenario voor degenen die golf zien als een combinatie van sport en ontspanning.

Vogels
Een golfbaan als Salgados dient bijna als een natuurreservaat, het verstrekt onderdak, water en voedsel aan veel vogels. Authentieke soorten vegetatie trekken vogels, hoe meer inheemse planten er zijn, hoe meer vogels er zullen zijn. Hoewel er duidelijke schommelingen zijn in het aantal en de frequentie, strijken er steeds meer vogels neer op Salgados. Ze doen dit omdat de locatie uitnodigt maar ook omdat veel zeldzame soorten terug komen vanwege de verschillende natuurlijke elementen die dit territorium hen biedt. De beste momenten om de vogels te spotten is tijdens zonsopgang en zonsondergang.

 


Kenmerken

Holes: 18

Type: Links course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: nee

Lengte: 6080 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Pedro Vasconcelos

 

U kunt natuurlijk ook op meerdere golfbanen in de regio spelen. Geef altijd uw wensen op en u krijgt een offerte op maat!

Golfvakantie naar Hotel Sao Rafael Suites *****

7 overnachtingen o.b.v. All inclusive

3 green fees p.p.

Opties:

Extra green fee(s)

 

U kunt deze golfvakantie volledig naar wens samenstellen

Meer/minder overnachtingen - Meer green fees - half pension?

U bepaalt! Vraag om een passende offerte.Offerte aanvragen