Hotel Doña Filipa *****

Golfen

Hotel Doña Filipa *****

 

5-sterren golfhotel aan het strand met eindeloze luxe in de Algarve
Het vijfsterrenhotel Dona Filipa rijst op uit het gouden zand van Vale do Lobo en wordt omgeven door weelderig groen en kilometers ver uitzicht over de oceaan. Het hotel is onlangs gerenoveerd volgens de hoogste standaarden van luxe en combineert modern design met klassieke Portugese stijl en is perfect voor gezinsvakanties, glorieuze golfvakanties, zakelijke retraites en ontspannende strandvakanties. Gasten kunnen kiezen voor een breed scala aan golfbanen, waaronder de wereldberoemde San Lorenzo en Pinheiros Altos banen van Dona Filipa.

Drinken & Dineren bij Dona Filipa
Van gerenommeerde buffetten en fine dining tot ontspannen lunches en ontbijten. Verwacht bij zonsondergang designercocktails bij het zwembad en een ongeëvenaarde selectie gastronomie.

Vijfsterrenkamers en suites
Geniet van de onlangs gerenoveerde luxe die op u wacht in onze vijfsterrenkamers en suites. Deze uitzonderlijke kamers, gepresenteerd volgens de hoogste normen, bieden een elegante smaak van de fantastische Algarve.

Algarve Golf met Dona Filipa
Speel een reeks toonaangevende golfbanen in de Algarve, waaronder de banen San Lorenzo en Pinheiros Altos van Dona FIlipa en de eerste en oudste baan van de Algarve, de Penina Sir Henry Cotton.

San Lorenzo Golf

 

De San Lorenzo-golfbaan werd in 1988 geopend en profiteert van de prachtige topografie op het landgoed Quinta do Lago, zacht kronkelend over golvend dennenbos.

Omschrijving golfbaan

Prachtige fairways van Bermuda-gras, grenzend aan de monding van de Ria Formosa
De 18 holes liggen in de ongerepte zuidoostelijke hoek van Quinta do Lago, grenzend aan de monding van de Ria Formosa en de zoutwaterlagunes.

Door Joseph Lee en Rocky Roquemore ontworpen parcours
De baan is ontworpen door de Amerikaanse golfarchitecten Joseph Lee en Rocky Roquemore, met prachtige fairways van Bermuda-gras voor perfecte speelomstandigheden.

De San Lorenzo-golfbaan is aangelegd in een cijfer van acht en in het hart ligt het San Lorenzo-clubhuis met een golfproshop; comfortabele kleedruimtes; gezellige bar en restaurant.

 


Kenmerken - San lorenzo Golf

Holes: 18

Type: Championship course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 6247 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Joseph Lee - 1988

 

Adresgegevens

San Lorenzo Golf Club, Quinta do Lago, 8135-162, Algarve

Golfvakantie naar Hotel Doña Filipa *****

7 overnachtingen o.b.v. Logies + ontbijt

3 green fees p.p.

Opties:

Extra green fee(s)

 

U kunt deze golfvakantie volledig naar wens samenstellen

Meer/minder overnachtingen - Meer green fees - half pension?

U bepaalt! Vraag om een passende offerte.Offerte aanvragen