Castro Marim Golf & Country Club ****

Golfen

Castro Marim Golf & Country Club ****

 

Castro Marim is een ideale uitvalsbasis voor een geweldige zon en golfvakantie. Fladder van Portugal naar Spanje als u wilt.

 

Wilt u overdag golfen in Portugal en ‘s avonds tapas eten in Spanje? Hop over de brug van de rivier de Guadiana, die Spanje en Portugal verbindt. Alles is mogelijk als u verblijft in dit moderne village house met 2 of 3 slaapkamers, iets landinwaarts gelegen in het middeleeuwse stadje Castro Marim.

De perfecte plek om te ontspannen
In dit smaakvol ingerichte village houses vindt u alles wat u nodig heeft. Een moderne en frisse woonkamer met eethoek en een volledig uitgeruste keuken. De ruime terrassen zijn voorzien van tuinmeubelen en een barbecue.

Op dit resort kunt u desgewenst ook kiezen voor een luxueuze linked villa met 3 slaapkamers, privé zwembad of zelfs een luxe vrijstaande villa met 3 slaapkamers.

Een aanrader
Castro Marim Golf en Country Club heeft drie spectaculaire 9-holes banen die u gecombineerd kunt bespelen, De Guadiana, Atlantic en de Grouse bieden een prachtig uitzicht met heuvelachtige contouren. De 4e hole op de Atlantic wordt omschreven in het boek '1001 golf holes die u moet spelen voordat u sterft '.

De natuur op en rond Castro Marim
Op en rond de banen leven dieren zoals wilde zwijnen en bijzondere vogels. Sommige bewoners hebben zelfs de ongrijpbare Iberische lynx op de Grouse gezien tijdens het golfen in de vroege ochtend. Waarom zou u geen bezoek brengen aan het natuurgebied Sepal en ontdek langs de weg de natuurlijke Portugese lekkernijen.


Belangrijkste redenen om te kiezen voor Castro Marim 4 persoons village houses
1. Geweldig voor sightseeing met een prachtige locatie op de grens van Spanje en Portugal
2. Een bijzondere ervaring voor liefhebbers van wildlife met het natuurreservaat dichtbij
3. Prachtig onderhouden vrijstaande village houses met gemeenschappelijk zwembad.

 

Castro Marim Golf - Grouse - Atlantic - Guadiana

 

De Castro Marim Golf en Country Club heeft 27 holes, bestaande uit drie 9 holes banen; de "Grouse course", de "Atlantic course" en de "Guadiana course". Op deze banen heeft u de mogelijkheid om een uitstekende combinatie van twee keer 18 holes te kunnen spelen. Hierbij krijgt u adembenemende uitzichten over de bergen, rivier en Atlantische oceaan. Deze uitzichten zijn onderdeel van het spectaculaire landschap waarvan mensen die graag willen golfen en degenen die gewoon willen ontspannen volop kunnen genieten. Alle drie de banen zijn ontworpen om plezier en uitdaging te bieden aan spelers van alle niveaus.

De uitdagende aspecten van de banen wekken de interesse van de ervaren spelers maar zijn ook een goede test op de bekwaamheid van de golfer met een gemiddelde handicap. Voor beide niveaus is het aangenaam spelen. In het ontwerp van de baan is ten volle gebruik gemaakt van het heuvelachtige terrein, aangevuld met mooie meren. De bomen, bunkers en water hindernissen maken het spel uitdagend en veeleisend en vragen om precieze approach shots.

Een driving range, chipping en putting green zijn gebouwd om te voldoen aan de vraag naar oefen faciliteiten. Een ander interessant detail op Castro Marim is het irrigatie systeem. De gehele baan wordt geïrrigeerd door middel van een ondergronds systeem, de zogenaamde "lekkende pijpleiding". Hierdoor kunnen golfers spelen op momenten dat banen met conventionele irrigatie normaliter niet beschikbaar zijn. Stelt u zich eens voor op de baan op een zwoele avond in augustus om 21 uur. U kunt na uw spel getuige zijn van de zonsondergang aan de Algarve voor u gaat dineren bij deze unieke golfclub met uitzicht op de Atlantische oceaan.

Overige faciliteiten
Het clubhuis van de Castro Marim Golfe and Country Club, bekend om zijn warme, ontspannende sfeer, heeft een golf receptie, pro shop, kleedkamers en een gezellig cafetaria met bar. Het cafetaria en de bar hebben een openlucht terras met prachtig uitzicht over de kust van de Algarve en de Guadiana rivier. Het cafetaria is het hele jaar door geopend en biedt steeds een grote variëteit aan heerlijke maaltijden voor alle smaken.

 


Kenmerken

Holes: 18 (2 x 9 holes uit combi Grouse - Atlantic - Guadiana)

Type: Resort course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: nee

Lengte: 5774 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Terry Murray

 

U kunt natuurlijk ook op meerdere golfbanen in de regio spelen. Geef altijd uw wensen op en u krijgt een offerte op maat!

Golfvakantie naar Castro Marim Golf & Country Club

7 overnachtingen o.b.v. Self catering

3 green fees p.p.

Opties:

Extra green fee(s)

 

U kunt deze golfvakantie volledig naar wens samenstellen

Meer/minder overnachtingen - Meer green fees - half pension?

U bepaalt! Vraag om een passende offerte.Offerte aanvragen