Anantara Vilamoura Algarve Resort *****

Golfen

Anantara Vilamoura Algarve Resort *****

 

Koester uzelf in luxe op het terras van uw luxueuze kamer, de presidentiële suite of ontspan in een gezellige bar na een geweldige ronde golf.

Anantara Vilamoura Algarve Resort , het belangrijkste golfresort van de Algarve ligt in Vilamoura, dé plaats waar het allemaal gebeurt: strand, bars, restaurants, winkelgalerijen, casino, manege en schietbaan. In de jachthaven kunt u ook boten charteren om te vissen op zee.

Laat u zich verwennen
Anantara Vilamoura Algarve Resort  heeft 280 accommodaties, van een geweldige tweepersoonskamer tot de ultieme presidentiële suite. Alle kamers zijn fantastisch uitgerust en voorzien van Wi-Fi, koffiezetapparaat en flatscreen tv. De presidentiële suite beslaat 303 m2 en biedt een panoramisch uitzicht op de golfbaan en op zee. Op het terras vindt u een whirlpool en ligstoelen.
 
Oosterse tradities
Onderga de Aziatische spa behandelingen, de beste Elements Spa van Portugal, de Banyan Tree. Er zijn zeven behandelkamers, een overdekt vitaliteits zwembad, een sauna, een eigen jacuzzi met uitzicht op de Victoria golfbaan, Hydro massage faciliteiten en ontspanningsruimtes, in een prachtige privésetting.

Bijzondere locatie
Door de bevoorrechte locatie in Vilamoura is het meer dan alleen een rondje golf, een uitdagende ervaring wacht op u. Het hotel ligt op loopafstand van 3 golfbanen: de Dom Pedro Victoria golfbaan, ontworpen door Arnold Palmer, de Dom Pedro Millennium en Dom Pedro Laguna. Het Anantara Victoria heeft exclusieve kleedkamers met directe verbinding naar het ondergrondse buggy park en de Victoria golfbaan. Er zijn 28 golfbanen op korte rijafstand van het hotel.

Belangrijkste redenen om te kiezen voor Anantara Vilamoura Algarve Resort
1. Aandacht voor detail in alle luxe kamers en suites
2. Exclusieve voordelen van het specialistisch golf hotel, zoals directe toegang tot de Victoria golfbaan
3. Thai opgeleide therapeuten staan klaar om u te laten genieten volgens de beste oosterse tradities

 

Dom Pedro Golf - Victoria course

 

De vorige eigenaar heeft 18 miljoen euro in de door Arnold Palmer, één van de grootste legendes van de sport, ontworpen Dom Pedro Victoria Golf Club geïnvesteerd. Dit was het meest ambitieuze golf project in Portugal, en was erop gericht één van de beste golf complexen in heel Europa te worden.

De Victoria Clube de Golfe is de vijfde baan op Vilamoura en is de meest exclusieve op het resort. Hiermee is het resort dé ideale plaats in de Algarve en Portugal geworden voor het houden van de internationale top toernooien. Palmer, wiens bedrijf wereldwijd zo´n 500 banen heeft ontworpen, is Europa's grootste golfbaan bouwer en is met de realisatie van de Victoria Course en Sourthern Golf ´bekroond´ met het bouwcontract.

Dom Pedro Victoria Golf Course is een 18-hole, par 72 championship baan, met een lengte van 6.609 meter vanaf de back tees. Verschillende mooi aangelegde meren dienen als hindernis voor de spelers en als waterreservoirs voor de irrigatie van de baan.

De Victoria Clube de Golfe baan is aangelegd over nagenoeg vlak terrein, van zo'n 90 hectare groot. Het ontwerp bevat een reeks van heuvels, speciaal aangelegd om een mooi landschap aan de horizon te zien, dit detail verrijkt de baan met een gevoel van beweging en harmonie . De reeks van prachtige meren en watervallen draagt ook bij aan een aantrekkelijke achtergrond tijdens het bespelen van de baan.

Dit is op dit moment de langste 18 holes golfbaan in Portugal en belooft een opmerkelijke golfbaan in Europa te zijn. Elke hole heeft een minimum van vijf tees waar vandaan gespeeld kan worden, hierdoor is de baan geschikt voor golfers van alle handicap niveaus. Voordat u de baan in gaat is het aan te raden om te profiteren van de enorme putting green van ongeveer 2.500 m². Dit om gevoel te krijgen bij de green, in dat hele belangrijke laatste onderdeel van het spel.

Dom Pedro Golf is op dit moment de belangrijkste speler op de Portugese markt voor exclusief golftoerisme. Het bezit en beheert een van de grootste golfbaancollecties in Europa. Dom Pedro Golf biedt de keuze tussen acht kampioenschapsbanen, waaronder de "famous five" van Vilamoura in de Algarve, Dom Pedro Victoria, waar de Portugal Masters in 2007-2009 plaatsvonden; De Dom Pedro Old Course; Pinhal;  Laguna; en Millennium.

 


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: nee

Lengte: 6609 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Arnold Palmer

 

U kunt natuurlijk ook op meerdere golfbanen in de regio spelen. Geef altijd uw wensen op en u krijgt een offerte op maat!

Golfvakantie naar Anantara Vilamoura Algarve Resort *****

7 overnachtingen o.b.v. Logies + ontbijt

3 green fees p.p.

Opties:

Extra green fee(s)

 

U kunt deze golfvakantie volledig naar wens samenstellen

Meer/minder overnachtingen - Meer green fees - half pension?

U bepaalt! Vraag om een passende offerte.Offerte aanvragen