Golf La TojaWanneer was de laatste keer dat u golf heeft gespeeld op een klein eiland met water waar u ook maar kijkt?

Omschrijving golfbaan

Deze unieke 9 holes baan is in 1968 ontworpen door de prestigieuze Ramon Espinosa.

Deze geweldige baan maakt eigenlijk deel uit van een kwart van het eiland Toja, een van de beroemdste en meest exclusieve eilanden van Galicië. Een kwart van het eiland bestaat uit dicht bos en de helft uit hotels en exclusieve privéwoningen.

Het hele eiland werd oorspronkelijk gebruikt als weidegrond totdat de helende thermale wateren werden ontdekt. Daarna werden diverse hotels met conferentiecentra en spa's, evenals de golfbaan aangelegd. Deze 9 holes baan is een van de meest uitdagende banen die u ooit zult spelen. Iedere hole heeft 2 tee boxen, waardoor je het gevoel krijgt dat dit een volwaardige 18 holes golfbaan is.

Het clubrestaurant is de perfecte plek om te ontspannen na deze bijzondere ronde. U zult onder de indruk zijn van het landschap en de baan en gewoon achterover willen leunen om te genieten van een drankje om meer te zien van dit unieke stukje in het noord westen van Spanje. Vergeet dan ondertussen niet om een overheerlijk Galicisch gerecht te bestellen uit de uitstekende menukaart.


Kenmerken

Holes: 9

Type: Parkland course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 5915 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Ramon Espinosa - 1968

 

Adresgegevens

36991 Isla de La Toja - O Grove - Pontevedra
Spain

Faciliteiten

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073