Club de Golf Ria de VigoEen ronde golf met een schitterend uitzicht over de rivier en op de stad Vigo, terwijl u voortdurend de frisse Atlantische lucht inademt.

Omschrijving golfbaan

De Ria de Vigo golfbaan is in 1993 ontworpen door de beroemde golf architect Ramon Espinosa. Deze fantastische baan is een 18 holes par 72 met een 6 holes Pitch en Putt. Kunt u zich een rondje golf op deze hemelse plek voorstellen?

65 hectare natuur met natuurlijke obstakels bestaande uit een rivier, 6 meren en een enigszins glooiend landschap, allemaal prachtig gelegen te midden van verschillende soorten weelderige vegetatie die typisch zijn voor het noord westen van Spanje.

Samen met een schitterend uitzicht op de prachtige havenstad Vigo, de Rande Bridge die de monding van de Ria de Vigo en de Atlantische Oceaan kruisen, biedt de club ook andere faciliteiten zoals een tennisbaan, een basketbalveld, zwembaden, een kinderdagverblijf en nog veel meer.

Na de wedstrijd is de bar restaurant de place to be. Ontspan op het terras met een aperitief en geniet van het schitterende uitzicht tijdens een heerlijke maaltijd. Het menu bestaat uit fantastische Galicische gerechten, evenals een aantal internationale gerechten. Vergeet niet om de wereldberoemde Albariño witte wijn te kiezen bij uw maaltijd.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Championship course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 6111 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Ramon Espinosa - 1993

 

Adresgegevens

San Lorenzo - Domaio 36957
Moaña - Pontevedra
Spain

Faciliteiten

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches

Zwembad


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073