Balneario de Mondariz GolfU zult met respect deze baan lopen. In alle richtingen vindt u natuurlijke schoonheid, rust en uitgesproken uitdaging.

Omschrijving golfbaan

De architect Alvaro Arana Ibarra ontwierp deze baan voor golfers die van uitdaging houden. De eerste hole lijkt niet zo moeilijk, maar u zult al snel bij een extreme dogleg naar links komen en even later bij een andere naar rechts. Samen met natuurlijke obstakels zoals struiken en bossen en strategisch geplaatste bunkers maakt deze baan geknipt voor u.

Deze veeleisende baan is een van de mooiste in Galicië. De baan is het hele jaar open en hoewel er hier meer regenachtige dagen zijn dan in het zuiden van Spanje, zult u de temperatuur perfect vinden. Probeer het eens en u zult hier zeker willen terugkeren.
 
Na deze uitdagende ronde zult u de perfecte plek vinden om te ontspannen. Het helende water van het Mondariz Wellness centrum is wat u nodig heeft. In het clubhuis is er een pro shop en natuurlijk een restaurant en een cafetaria om te genieten van een welverdiend drankje of maaltijd om achterover te leunen en te bespreken wat je de volgende keer anders zou doen.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 71

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 5790 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: D. Álvaro Arana Ibarra - 2000

 

Adresgegevens

Avda Enrique Peinador s/n
36890 Mondariz Balneario
Pontevedra

Faciliteiten

Bar

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073