Villa Padierna Golf - Tramores baanDrie prachtige 18 holes golfbanen aan de Costa Del Sol!

Gelegen bovenop de pittoreske heuvels van de Costa del Sol met prachtig uitzicht op de Middellandse Zee, biedt Villa Padierna Golf Club een oase van rust die gegarandeerd adembenemend is. De allesomvattende faciliteiten van Villa Padierna Golf Club in het hart van de zon zijn voldoende om golfervaringen aan te pakken en ademen ongrijpbare feel-good vibes uit die ervoor zorgen dat u langer wilt blijven hangen. De golfclub Villa Padierna beschikt over drie 18-holes golfbanen: Flamingos Golf, Alferini Golf en Tramores Golf. Je vindt er ook de Tramores Golf Academy (geleid door de US Open kampioen van 2005 Michael Campbell) en oefenfaciliteiten. Wacht niet langer en boek uw starttijd bij golfclub Villa Padierna

Beschrijving Tramores Golf

Tramores Golf Club ligt verscholen in een prachtig landschap tussen twee valleien met een indrukwekkend uitzicht op de Middellandse Zee. Het is de derde golfbaan van Villa Padierna Golf Resort en de faciliteiten omvatten de Villa Padierna "Michael Campbell" Golf Academy. Tramores is een snelle, nauwkeurige baan, maar toch vermakelijk en vereist vaardigheid. Het is perfect om meteen van het spel te genieten. Dit is een geweldige kans om je korte spel te verbeteren. 18 holes baan; par 63, 3.468 meter lang; handicap: heren 48, dames 48.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Resortbaan

Par: 63

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 3468 meter

Handicap m/v: 48/48

Ontwerp: Antonio García Garrido

 

Adresgegevens

Urb. Los Flamingos Golf - Ctra. de Cádiz, Km. 166. 29679 Marbella, Málaga

Faciliteiten

Bar

Bar en snacks

Buggyverhuur

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073