Villa Padierna Golf - Flamingos baanDrie prachtige 18 holes golfbanen aan de Costa Del Sol!

Gelegen bovenop de pittoreske heuvels van de Costa del Sol met prachtig uitzicht op de Middellandse Zee, biedt Villa Padierna Golf Club een oase van rust die gegarandeerd adembenemend is. De allesomvattende faciliteiten van Villa Padierna Golf Club in het hart van de zon zijn voldoende om golfervaringen aan te pakken en ademen ongrijpbare feel-good vibes uit die ervoor zorgen dat u langer wilt blijven hangen. De golfclub Villa Padierna beschikt over drie 18-holes golfbanen: Flamingos Golf, Alferini Golf en Tramores Golf. Je vindt er ook de Tramores Golf Academy (geleid door de US Open kampioen van 2005 Michael Campbell) en oefenfaciliteiten. Wacht niet langer en boek uw starttijd bij golfclub Villa Padierna

Beschrijving Flamingos Golf

Deze golfbaan met 18 holes en 71 par van 5.714 meter is ontworpen door de prestigieuze architect Antonio García Garrido, bekend om zijn nauwgezette landschapsarchitectuur. Het heeft een grote verscheidenheid aan bomen en een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee. De greens zijn royaal van formaat, maar de fairways zijn slank op de eerste helft van de baan, waar meer precisie nodig is dan op de tweede helft. De bunkers bevatten witte marmeren snippers. Flamingos Golf heeft prestigieuze golftoernooien georganiseerd, zoals de European Seniors 2002, 2003 en 2004 en de Women's Spanish Open in 2010.

Signature hole Flamingo's Golf
Hole nummer 7, Par 4, prachtige tee-shot met indrukwekkend uitzicht over het Villa Padierna Resort en de Middellandse Zee.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parklandbaan

Par: 71

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 5714 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Antonio García Garrido

 

Adresgegevens

Urb. Los Flamingos Golf - Ctra. de Cádiz, Km. 166. 29679 Marbella, Málaga

Faciliteiten

Bar

Bar en snacks

Buggyverhuur

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073