Valle Romano GolfValle Romano Golf, in Estepona, is een uitstekende 18-holes golfbaan, uitgerust om de meest veeleisende en prestigieuze toernooien te hosten.

Omschrijving golfbaan

Het ontwerp staat garant voor het plezier van amateur-golfers maar is ook een uitermate uitdagend parcours voor lage handicappers en professionals. Dit is een baan die is ontworpen om eens een legende te worden

Het Estepona landgoed beslaat 60 hectare, een circuit van 5 km, en is gebouwd in overeenstemming met de hoogste kwaliteitsnormen die zijn opgesteld door de United States Golf Association of America, met Agrostis "Tifsport" -gras, gecertificeerd door de universiteit van Georgië, en een modern irrigatiesysteem.

Met gemiddeld 5 tees per hole, ruime greens met veel vlagposities én met uitzicht op zee, is Valle Romano een golfbaan om te genieten in alle betekenissen van het woord.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 6372 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Cabell B. Robinson - 2010

 

Adresgegevens

CN 340 KM 152 Urb. Valle Romano – Casa Club, c/ Villa Borghese 1, 29680 Estepona, Málaga

Faciliteiten

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches

Zwembad

Tennisbaan


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073