Torrequebrada GolfTorrequebrada Golf is een prachtig natuurlijk gelegen golfbaan ten oosten van Benalmádena vlak bij Torremolinos aan de Costa del Sol.

Omschrijving golfbaan

Deze uitdagende championship course (in het verleden was Torrequebrada host voor diverse internationale toernooien), is ontworpen door Pepe Gancedo en geopend in 1979.

Torrequebrada golf biedt alles wat je wenst: een prachtig uitzicht, verhoogde snelle greens, waterhindernissen en rijke vegetatie in een zeer goed onderhouden omgeving.

Zowel de beginner als de ervaren golfer zal genieten van het spelen van deze baan. Torrequebrada Golf is de thuis baan van meerdere Europese PGA toernooi winnaar en Ryder Cup-speler Miguel Angel Jimenez en is een must-play bij een bezoek aan de Costa del Sol.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Championship course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 5852 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Pepe Gancedo - 1979

 

Adresgegevens

Ctra. Cádiz Km. 220
Apdo. de Correos 120
29630 - Benalmádena - Costa Málaga

Faciliteiten

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073