Santana Golf & Country ClubSantana Golf ligt tussen La Cala de Mijas en Fuengirola, met een adembenemend uitzicht op de bergen van Mijas, dicht bij de Middellandse Zee. Gelegen tussen sinaasappel- en avocadoboomgaarden, echt een plek waar 'natuur en golf één zijn'.
Als u overweegt een golfbaan te spelen in Andalusië, is Santana Golf een must om te bezoeken.

Santana Golf & Country Club is een 18-holes par-72 baan met een lengte van ongeveer 6.308 meter en een glad terrein van 55 hectare. Het was niet nodig voor de architect, Cabell B. Robinson, om grote veranderingen aan te brengen in de indeling van het terrein, omdat de oorspronkelijke lay-out van Santana Golf & Country Club een eenvoudige oplossing voor de ontwerpproblemen mogelijk maakte.

Het eindresultaat is een lange baan met brede, goed gedefinieerde fairways die over vlak terrein lopen, gemakkelijk te belopen zijn en met een sterke aanwezigheid van water rondom. De golfbaan van Santana is gebouwd met behulp van de meest geavanceerde middelen die op de markt beschikbaar zijn, zoals het moderne irrigatiesysteem of het uitgebreide en geavanceerde drainagesysteem. Wacht niet langer en boek uw starttijd bij Santana Golf!


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland baan

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 6308 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Cabell B. Robinson

 

Adresgegevens

Carretera La Cala a Puente de Entrerríos“Arco de Piedra”

Mijas - Costa del Sol

Faciliteiten

Bar

Bar en snacks

Buggyverhuur

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073