Santa Maria Golf & Country ClubDe golfbaan is gelegen in een omgeving van onvergelijkbare natuurlijke schoonheid in de bergen van Andalusië.

Het loopt door twee valleien, met een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee, in een van de meest dichtbeboste gebieden van de gemeente.

Het parcours slingert zich door de vallei en klimt langs de kant van de berg voordat het de snelweg oversteekt in noordelijke richting.
De eerste negen holes zijn ontworpen door Antonio Garcia Garrido. De hole op de 7e, een par-3 van bijna 200 meter, wordt bereikt vanaf verhoogde tees. De volgende hole, een par-5, is een dogleg naar rechts met water aan de rechterkant. De 14e begint ook met een zeer hoge tee, flankeert een meer en eindigt op een green met een waterval aan de rechterkant.

De baan is omgeven door talloze appartementsgebouwen, maar dat doet niets af aan de schoonheid ervan, en heeft ook twee oefenbanen, drie putting greens en vijf korte holes.

Signature hole Santa Maria golfbaan7e Hole - De eucaliptussen

Het wordt bereikt door onder de wegtunnel door te gaan. Als we naar links draaien, vinden we de wedstrijdtees voor de zevende hole. De gele tee op deze lange par drie vraagt een drive van 194 meter. Het is niet verwonderlijk dat niet alle golfers in één keer de green zullen bereiken.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 70

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 5586 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Antonio Garrido - 2006

 

Adresgegevens
Santa Maria Golf & Country Club
N-340 km. Urb. Elviria, 192
29600 Marbella, Malaga

Faciliteiten

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Jacuzzi

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches

Tennis


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073