Santa Clara Golf MarbellaDicht bij de vele voorzieningen van de stad Marbella, is Santa Clara Golf Marbella uitgegroeid tot een van de mooiste golfbanen aan de Costa del Sol.

Omschrijving golfbaan

In 2001 begint Santa Clara Golf Marbella haar activiteit aan de Costa del Sol. Een 18 holes golfbaan, par 71 ontworpen door Enrique Canales Busquets en slechts enkele minuten van het centrum van Marbella geplaatst, tegenover het Los Monteros Hotel Resort, net achter het Costa del Sol ziekenhuis.

De baan gaat dramatisch over in het ruige lokale terrein. De golfbaan is ontworpen met respect voor de natuurlijke omgeving van het inheemse wildleven en de vegetatie en biedt een fantastische ontmoetingsplaats voor golfliefhebbers.

Langs zijn achttien holes, een par 71 van 5.878 meter, zul je genieten van een stimulerende en onvergetelijke ronde die ervoor zorgt dat je telkens wilt terugkomen.

Santa Clara Golf Club Marbella presenteert een technisch uitdagende, maar rechtlijnige en aangename ronde, brede fairways met weinig roughs en open greens zonder uitgesproken helling. De golfbaan heeft met de "Santa Clara Corner" gevormd door de 12e, 13e en 14e hole, een perfecte combinatie van pars 4,3 en 5, waardoor de golfer lange en nauwkeurige slagen moet maken. The Driving Range is een van de beste van Marbella.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 71

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 5878 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Enrique Canales Busquets - 2001

 

Adresgegevens

Ctra. N-340 Málaga Cádiz, Km. 187,5
29603 Marbella - Málaga - Spain

Faciliteiten

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073