San Roque Golf - Old CourseDeze exclusieve Golf Club met zijn Old Course, de New Course en het schitterende historische clubhuis staat op nummer 5 in Spanje.

Omschrijving golfbaan

Gelegen aan de Costa del Sol, tussen Malaga en Gibraltar in, belooft deze baan een aantal fantastische rondes voor golfers van alle niveaus. Als u enige oefening nodig heeft, dan vindt u hier alle faciliteiten inclusief driving range, pitch en putting greens.

Deze prachtig onderhouden baan is de trots en vreugde van de San Roque Club. Mooie, door bomen omzoomde fairways met water obstakels op de 11e, 12e, 17e en 18e hole en strategisch geplaatste bunkers op de andere holes zal u in diepe concentratie brengen tijdens uw spel. Op diverse holes heeft u vanaf de voet van de Sierra Bermeja uitzicht over de zee en de majestueuze rots van Gibraltar. U zult het een echte uitdaging vinden om uw aandacht bij het spel te houden.

Na een ronde op deze Championship Course kunt u genieten in het historische clubhuis. Het herenhuis was in bezit van de Domecq sherry familie en is van alle gemakken voorzien, waaronder een verwarmd zwembad. Na een drankje aan de bar is het een absolute must om een maaltijd te gebruiken in een van de 4 uitstekende restaurants.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Championship course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 6494 meter

Handicap m/v: 36/48

Ontwerp: Dave Thomas & Seve Ballesteros - 1980

 

Adresgegevens

C.N. 340 KM 127
11360 San Roque (Cadiz)

Faciliteiten

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073