San Roque Golf - New CourseDeze exclusieve Golf Club met zijn Old Course, de New Course en het schitterende historische clubhuis staat op nummer 5 in Spanje.

Omschrijving golfbaan

Gelegen aan de Costa del Sol, tussen Malaga en Gibraltar in, belooft deze baan een aantal fantastische rondes voor golfers van alle niveaus. Als u enige oefening nodig heeft, dan vindt u hier alle faciliteiten inclusief driving range, pitch en putting greens.

San Roque New Course is sinds 2005 open en is een geweldig alternatief voor de Old Course. Hoewel de twee zuster banen direct naast elkaar op evenredig terrein liggen, zijn ze toch zeer verschillend. Kijk uit voor het grote meer en de water obstakels, maar het echte gevaar schuilt in de zeer strategisch geplaatste bunkers.

Concentratie is op deze baan van groot belang aangezien de afleiding hier, evenals op de Old Course, dankzij het prachtige uitzicht op de zee en de majestueuze Rots van Gibraltar, prominent aanwezig is. Het zal een magische uitwerking hebben op uw spel.

Na een ronde op deze Championship Course kunt u nagenieten in het historische clubhuis. Het herenhuis was in bezit van de Domecq sherry familie en is van alle gemakken, die u zich maar kunt voorstellen voorzien, waaronder een verwarmd zwembad. Na een drankje aan de bar is het een absolute must om een maaltijd te gebruiken in een van de 4 uitstekende restaurants.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 6497 meter

Handicap m/v: 36/48

Ontwerp: Pere Dye - 2005

 

Adresgegevens

C.N. 340 KM 127
11360 San Roque (Cadiz)

Faciliteiten

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073