Rio Real GolfDeze fantastische baan heeft sinds 1965 een belangrijk deel van de golfsport gevormd in de Costa del Sol en ligt op slechts vijf minuten rijden van het centrum van Marbella.

 

Omschrijving golfbaan

Rio Real Golf werd ontworpen door Javier Arana, de beroemste Golf architect van Spanje en is zeer geliefd om een aantal redenen. De eerste 9 holes bevinden zich op vriendelijk glooiende heuvels en de laatste 9 holes op vlak land, waardoor het bij heel veel spelers favoriet is. De mooie vegetatie in het gematigde mediterrane klimaat van de Costa del Sol dragen ook bij aan haar roem.

Ook al zijn er niet veel hoogteverschillen en vrij brede fairways, Rio Real moet zeker niet als gemakkelijk worden beschouwd. Rio Real biedt een uitdaging voor elk type speler met zijn vele doglegs, vele bunkers, waterhindernissen en de extreme 90º dogleg op de 10e hole.

U vindt hier state of the art oefenfaciliteiten. Na uw ronde is er een sfeervol clubhuis met uitzicht op de 9e, waar u kunt ontspannen met een koel drankje. Een uitstekend restaurant en een proshop vindt men hier ook, alsmede een sauna en een zwembad.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 6051 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Javier Arana - 1965

 

Adresgegevens

Urb.Río Real, Ctra de Cádiz N340 km.185
29603 Marbella, Malaga

Faciliteiten

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches

Zwembad


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073