Miraflores GolfMiraflores Golf Club, ontworpen door Falco Nardi en geopend in 1990, heeft een transformatie ondergaan en biedt een echte uitdaging voor alle niveaus van golfvaardigheid. Elk van de 18 holes biedt je een andere uitdaging. De baan volgt de natuurlijke contouren van de vallei en is veel vlakker dan op het eerste gezicht lijkt.

Miraflores De La Riviera golf werd in april 1990 geopend door de burgemeester van Mijas. Het eerste ontwerp van de golfbaan was van Robert Trent Jones en daarna werd het opnieuw ontworpen en gecontroleerd door Falco Nardi, die helaas stierf voordat het voltooid was. Miraflores is een membership course maar staat ook toe dat bezoekers kans krijgen deze prachtige baan te spelen.


Kenmerken

Holes: 18

Type:  parkland (membership) course

Par: 71

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 5148 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Robert Trent Jones / re-design Falco Nardi - 1990

 

Adresgegevens:

Calle Severiano Ballesteros

Urb. Riviera del Sol, 29649 Mijas

Málaga

Faciliteiten

Bar

Bar en snacks

Buggyverhuur

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073