Marbella Golf & Country ClubOp de eerste twee holes zijn relatief lange slagen nodig, bedoeld als warming up voor wat nog komen gaat. Dankzij de ongelooflijke uitdaging op Marbella Golf zal u keer op keer nieuwe strategieën moeten bedenken als u de intentie heeft de score te verlagen.

 

Omschrijving golfbaan

Deze prachtige 6000 meter lange baan is gelegen op slechts vijf minuten van Marbella en is in 1994 ontworpen door de wereldberoemde golfbaan architect Robert Trent Jones en biedt een adembenemend uitzicht op de Middellandse Zee op de meeste holes.

Deze unieke baan wordt beschouwd als een van de moeilijkste van heel Spanje. Het spel bestaat uit doglegs en zeer strategisch geplaatste waterhindernissen, waarvan de moeilijkste zich op de 6e bevindt. Hier speelt u een dogleg naar links en net als u denkt dat u de bunkers en waterhindernis slim heeft overwonnen, zult u beseffen dat concentratie en precisie weer nodig zijn om nog een aantal waterhindernissen te bedwingen, voordat de bal veilig op de green kan landen.

Het prachtige Clubhuis heeft alles wat u nodig heeft om na het spel te ontspannen. Samen met een buitengewone proshop, massage mogelijkheden en een tennisbaan, is er een restaurant dat mediterrane en internationale gerechten biedt, evenals een brede selectie van sushi. Bekijk anderen in hun poging om veilig te landen op de 6e onder het genot van een drankje op het ruime terras van de bar.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: nee

Lengte: 5827 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Robert Trent Jones - 1994

 

Adresgegevens

Ctra de Cádiz, N-340 Km.188

29604, Marbella Malaga

Faciliteiten

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Jacuzzi

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073