Marbella Club Golf ResortOntworpen en gebouwd door Dave Thomas. Heuvelachtig en mooi, maar geen oneerlijke bounces. Aantrekkelijke golfbaan met hoge normen.

Omschrijving golfbaan

Marbella Club Golf Resort is een fantastische door Dave Thomas ontworpen en gebouwde golfbaan met uitstekende paardrij faciliteiten en een uniek Club House Restaurant.

Het resort, hoewel het deel uitmaakt van de beste hotels in Marbella, het Marbella Club Hotel en het Puente Romano Hotel, ligt een paar kilometer ten westen van Marbella, met uitzicht op de Noord-Afrikaanse kust, de rots van Gibraltar, de Middellandse Zee en de Benahavis bergen. De baan zelf is een geweldige ervaring, maar exclusief voor bewoners van het resort, hotelgasten en een beperkt aantal bezoekers, met een maximum van 80 spelers per dag.

Het ontwerp van de golfbaan is vermakelijk en absoluut eerlijk, maar niet te gemakkelijk. Greens zijn niet moeilijk maar goed beschermd. Fairways zijn zeer weelderig en perfect gedefinieerd door contouren van roughs en tee-boxen bieden adembenemende uitzichten en zorgen voor onvergetelijke tee-shot-ervaringen.

Het Club House Restaurant is niet alleen uitstekend vanwege zijn koloniale stijl en elegante ambiance, maar ook vanwege het innovatieve menu met een verscheidenheid aan snacks en sandwiches tot de beste vis- en vleesgerechten, een uitstekende wijnselectie en een selectie verfrissende cocktails .


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 6279 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Dave Thomas - 1999

 

Adresgegevens

Carretera de Benahavís, km. 3,7 · 29679 · Benahavís · Málaga

Faciliteiten

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Jacuzzi

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches

Hippisch centrum


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073