Los Naranjos GolfMooie baan met spannende fairways en greens die niet zijn ontworpen door bulldozers maar door de natuur van Andalusië!

Omschrijving golfbaan

In het midden van de jaren 70 werd de tweede groep golfbanen van Robert Trent Jones gebouwd aan de Costa del Sol – Mijas Golf, Valderrama en Los Naranjos. Robert Trent Jones kreeg de opdracht van het bedrijf Banus, ontwikkelaars van Nueva Andalucía en de golfbaan Las Brisas, om een ​​tweede golfbaan te ontwerpen en te bouwen op het landgoed, net ten noorden van Las Brisas. De site kan niet beter, 70 hectare perfect golfland met subtiele golvingen, een rivier die doorloopt en een oranje kloof waar de baan zijn naam aan ontleent. De instructies waren duidelijk, Banus wilde een echte klassieker voor championships, lang met brede fairways en grote greens, geschikt voor internationale kampioenschappen maar ook leuk voor spelers van alle niveaus van. Mr Jones leverde precies dat.

Toen de baan in 1977 werd geopend, werd deze samen met Las Brisas geopend. De eerste T- was de huidige 3e hole, het dichtstbijzijnde hole naar Las Brisas. De 18e was de huidige 2e hole en het Clubhuis , nu een privévilla is was de locatie van de 2e green.

Los Naranjos is een typisch ontwerp van Robert Trent Jones Sr. met royale fairways en strategisch geplaatste bunkers en waterhindernissen. De greens, met Penn A4-grass, zijn ruim en licht gegolfd. De tees zijn lang en hebben vier markeringen: rood, geel, wit en zwart met koerslengtes vanaf 5,141 meter en het langst tot 6,532 meter. Sinds de opening in 1977 is Los Naranjos gastheer geweest van verschillende toernooien, waaronder de Spaanse Open, en behoort het tot de beste golfbanen van Spanje. In 2005 en opnieuw in 2008 werd Los Naranjos verkozen tot "golfbaan van het jaar" aan de Costa del Sol.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Championship course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 6532 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Robert Trent Jones Sr. - 1977

 

Adresgegevens

Av Calderón de la Barca, 2
29660 Marbella, Málaga

Faciliteiten

Bar

Bar en snacks

Buggyverhuur

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073