Lauro GolfOp Lauro golf geniet u van schitterende vergezichten over de baai en de bergen. Het is een technische baan, maar vanaf de gele en rode teebox zeker niet de allermoeilijkste!

Omschrijving golfbaan

Op Lauro golf geniet u van schitterende vergezichten over de baai en de bergen. Het is een technische baan, maar vanaf de gele en rode teebox zeker niet de allermoeilijkste!

Lauro golf was al prachtig maar is nóg aantrekkelijker geworden door de toevoeging van een extra 9 holes course, ontworpen door Folco Nardi en Mariano Benítez.

Uiteraard zijn de "oorspronkelijke" 18 holes een uitdaging voor iedere golfspeler en ook als zodanig hogelijk gewaardeerd. Het natuurlijk landschap van de 27 holes course is spectaculair door de duizenden bomen en kleurrijke mediterrane beplanting.

Lauro golf is aanbevelenswaardig voor lage én hogere handicappers.Kenmerken

Holes: 18

Type: Resort course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 6151 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Folco Nardi & Mariano Benítez

 

Adresgegevens

Carretera Comarcal A-404, S/N
29130 Alhaurin De La Torre, Spain

Faciliteiten

Bar

Bar en snacks

Buggyverhuur

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073