Las Brisas Royal Golf ClubLas Brisas Royal Golf Club is een 18 holes golfbaan die is gelegen in het hart van Nueva Andalucía, in de zogenaamde Golf Valley. Real Club de Golf Las Brisas is een van de oudste banen aan de Costa del Sol.

De intense professionele activiteit van Robert Trent Jones, een van de beroemdste golfbaanontwerpers, bereikte een hoogtepunt in 1969 met de opening van de Real Club de Golf Las Brisas.

Robert Trent Jones heeft een golfbaan gecreëerd die nauwkeurigheid vereist van de spelers en waar het niet genoeg is om lange slagen te slaan, maar waar je je hoofd moet gebruiken. De lay-out bevat veel waterhindernissen, tien kunstmatige meren, voldoende bescherming tegen bunkers en greens die grotendeels zijn verhoogd. Dit alles ligt in een unieke natuurlijke omgeving.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland baan

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: nee

Lengte: 6090 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Robert Trent Jones - 1969

 

Adresgegevens
C. Londres, S/N, 29660 Marbella, Málaga

Faciliteiten

Bar

Bar en snacks

Buggyverhuur

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073