La Zagaleta - Old CourseDeze exclusieve Golf Club met zijn Old Course, de New Course en het schitterende historische clubhuis staat op nummer 33 in Europa en nummer 6 in Spanje.

Uniek is het woord.
Met 36 holes in Parkland, vestigen de oude en de nieuwe baan in La Zagaleta zich in een verbazingwekkende achtergrond van mediterrane bossen met een adembenemend uitzicht op de Zee van Alborán, Afrika en Gibraltar.

Beide banen bieden een dynamisch ontwerp van doglegs, naar links of naar rechts, waarbij het raken van de fairways vanaf de tee essentieel wordt om kleine maar gegolfde greens van middellange tot korte afstand aan te vallen. Het zijn geen lange banen, maar ze zijn erg technisch waarbij in veel van de holes een risico/beloningstrategie aanwezig is.

De rust, stilte en stilte wordt slechts af en toe verbroken door de waarneming van een fazant, een hert, reebok of moeflon, vaste bewoners in La Zagaleta.

Een van de belangrijkste attracties van La Zagaleta is ongetwijfeld de privégolfbaan, ontworpen en ontworpen door de Californische architect Bradford Benz. Bij het ontwerpen van een unieke 18-holes golfbaan is absolute prioriteit gegeven aan het behoud van de natuurlijke omgeving en de wilde schoonheid. Dit was het belangrijkste doel van deze prestigieuze Amerikaanse ontwerper bij het aanpakken van de La Zagaleta-uitdaging.

Wanneer je aan je ronde begint, heb je een zicht op het terrein, zonder interferentie, aangezien er in La Zagaleta geen parallelle gaten zijn en de mogelijkheid om iets anders te zien dan de prachtige beboste gebieden en het natuurlijke leven alleen plaatsvindt op de spectaculaire aankomst bij het imposante Club House, na de 9e en 18e holes.

De baan heeft vier duidelijk gemarkeerde tees per hole, wat het voor de speler gemakkelijker maakt om de gewenste moeilijkheidsgraad te kiezen. Dit betekent dat men kan kiezen tussen een gezellige dag golfen of een moeilijke uitdaging aangaan voor meer ervaren spelers.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Championship course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 6010 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Bradford Benz - 1991

 

Adresgegevens
Ctra de Ronda, Km 38,5

29679 Benahavís
Málaga - España

Faciliteiten

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073