La Zagaleta - New CourseDeze exclusieve Golf Club met zijn Old Course, de New Course en het schitterende historische clubhuis staat op nummer 33 in Europa en nummer 6 in Spanje.

Uniek is het woord.
Met 36 holes in Parkland, vestigen de oude en de nieuwe baan in La Zagaleta zich in een verbazingwekkende achtergrond van mediterrane bossen met een adembenemend uitzicht op de Zee van Alborán, Afrika en Gibraltar.

Beide banen bieden een dynamisch ontwerp van doglegs, naar links of naar rechts, waarbij het raken van de fairways vanaf de tee essentieel wordt om kleine maar gegolfde greens van middellange tot korte afstand aan te vallen. Het zijn geen lange banen, maar ze zijn erg technisch waarbij in veel van de holes een risico/beloningstrategie aanwezig is.

De rust, stilte en stilte wordt slechts af en toe verbroken door de waarneming van een fazant, een hert, reebok of moeflon, vaste bewoners in La Zagaleta.

Zagaleta New Course werd in 2005 geopend en laat golf echt samensmelten met de natuur dankzij ontwerper Steve Marnoch en Jonathan Gaunt, die er alles aan hebben gedaan om ervoor te zorgen dat de baan opgaat in de prachtige omgeving. Deze Par 70 is een speelse 18 holes met prachtige hindernissen en doglegs. Zagaleta New Course voegt een nieuwe dimensie toe aan het karakter van de baan en zorgt onderweg voor onvergetelijke bezienswaardigheden.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland baan

Par: 70

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 5159 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Steve Marnoch & Jonathan Gaunt - 2005

 

Adresgegevens
Ctra de Ronda, Km 38,5

29679 Benahavís
Málaga - España

Faciliteiten

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073