La Reserva Club SotograndeSotogrande is de thuisbasis van legendarische golfbanen en La Reserva Club zet deze historische erfenis voort en creëert een eigentijdse ervaring die het gebied van vandaag bepaalt.

De 18-holes wedstrijdbaan, uitgehouwen in de heuvels met natuurlijke vergezichten in alle richtingen, werd in 2003 ontworpen door de Amerikaanse architect en baanontwerper Cabell B. Robinson. Met brede, uitgestrekte fairways die leiden naar grote greens, zachte maar uitdagende golvingen en verschillende waterpartijen, is La Reserva een must voor elke golfer die Zuid-Spanje bezoekt.

Geopend in 2003, met brede, uitgestrekte fairways die leiden naar grote greens, zachte maar uitdagende golvingen en een vogelnestlocatie hoog op de helling, is het snel een must geworden voor elke golfer die Zuid-Spanje bezoekt - en een passend bij het volgende hoofdstuk in de trotse golferfenis van Sotogrande. La Reserva Club is door het Golf World Magazine gerangschikt onder de 12 beste van Spanje, zowel ons resort als onze golfbaan.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Championship course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 6721 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Cabell B. Robinson -2003

 

Adresgegevens

Av/ La Reserva, s/n, 11310 Sotogrande, Cádiz

Faciliteiten

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches

Zwembad

Tennisbaan


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073