La Duquesa Golf & Country ClubMet 18 holes en onderhoudende fairways ontworpen door Robert Trent Jones Sr.

Spectaculaire afslagplaatsen van waaruit u het Afrikaanse continent en het naburige Marbella kunt zien. Afslaan vanaf de 17e hole zal u ervan overtuigen dat er maar weinig banen zijn waar natuur en design zo mooi samenvloeien.

Op de golfbaan La Duquesa, ontworpen door Robert Trent Jones en gelegen te midden van een spectaculair landschap, vindt u 18 holes aan onderhoudende fairways die u de mogelijkheid bieden om te genieten van een rondje golf onder de zon met de bries van de Middellandse Zee.

Favoriete hole?
De 17e, waar je de moeilijkheid volledig kunt voelen om landschap en het ontwerp van een golfbaan op een perfecte manier te combineren.


Kenmerken

Holes: 18

Type: Parkland course

Par: 72

Geschikt voor GVB'ers: ja

Lengte: 6062 meter

Handicap m/v: 28/36

Ontwerp: Robert Trent Jones Sr.

 

Adresgegevens

Als u vanuit Málaga komt, neemt u de snelweg AP 7 tot afrit 153, nabij Estepona; ga dan verder via de Autovía A7 richting Algeciras tot u Manilva bereikt, km. 143 (U vindt er duidelijke richtingaanwijzers).

Faciliteiten

Bar en snacks

Buggyverhuur

Cafetaria

Kleedruimtes

Clubsverhuur

Club reparatieservice

Clubhuis

Driving range

Trolleyverhuur (handmatig en automatisch)

Kluisjes

Pitching en putting greens

Oefenbunker

Pro-shop

Putting green

Restaurant

Douches


Wilt u deze baan boeken? Wellicht met een aantal andere banen in deze regio?

 

Door de jarenlange relatie die wij hebben opgebouwd met de golfbanen kunnen we de green fees vaak tegen een gereduceerde prijs aanbieden. We hebben meestal een streepje voor bij de toewijzing van de betere starttijden en de reservering van buggies. Gemak dient de mens nietwaar!

 

Wilt u dat wij u dat regelwerk uit handen nemen en profiteren van een prettige prijs voor uw greenfee pakket? Bel of Mail voor de scherpste green fee prijs of vul het aanvraagformulier in dan krijgt u een vrijblijvende prijsopgave.

 

Nederland: 030-8200353

Belgie: 03-8082 251

Spanje: +34 966265073